İlk Seans NMSM
    1,3
    İlk Seans NMSM hakkında görüşlerin ?

Mert H
    Mert H

11 Mart 2023 tarihinde eklendi
    Pek film gibi değil de kesitlerden oluşan dijital platform yapımı gibi bir şey olmuş. Görsel efektleri başarılı değil.
    Fatma Özmeral
    Fatma Özmeral

25 Mart 2022 tarihinde eklendi
    OKADAR BERBATTIKİ GİDENLER İÇİN BELKİ YORUMU OKUYUP GİTMEZLER DİYE YAZICAM SAKINA SAKIN GİTMEYİN CİDDEN BERBAT VE PARANIZA YAZIK İĞRENÇLİKTEN İZLEYEMEYİP SALONDAN ÇIKTIK VERDİĞİMİZ PARAYA YAZIK OLDU.CİDDEN ÜZÜLDÜM KEŞKE GİTMESEYDİM DEDİM.
    METRODA SALAK SALAK BAĞIRMAKTAN VE VUCÜDUNÜ PARCALAMAKTAN BAŞKA BİSEY YAPTİGİ YOK ÇOK AŞIRI SAÇMAA!!!
    Seda Nur Çağın
    Seda Nur Çağın

23 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Hayatımda gördüğüm en rezalet film. Bu filmi yapan yönetmen hangi kafayla yaptı, ayık kafayla yapmadığı kesin. Beklentimi hiçbir şekilde karşılamadı. Pişman oldum bu filmi izlediğime. Paranız çöpe gider, tavsiye etmiyorum kimseye. Türklerin yaptığı korku filmi bu kadar olur. Hep aynı sahneler. Sahne ilerler diyordum ama hep yerinde saydı. Çöp. Bunu sinema filmi diye insanlara sunmayın be.
    mustafakıyak
    mustafakıyak

21 Mart 2022 tarihinde eklendi
    filme gidicek arkadaşlar lütfen kulak sağlığınıza dikkat edin zira aşırı bir sesle karşılaşacaksınız filme gelince sıkıcı bir film ama bazı sahneleride heyecanlandırmıyo değil ama yetersiz 2 puanlık bir filmdi çok ta tavsiye etmem açıkcası paranıza değmez buna eminim.
    Rabia Er
    Rabia Er

21 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en kötü filmdi. Bir daha da böyle bir film denk geleceğini sanmıyorum. İlk defa bir filmi bırakıp çıkmak istedim. Sırf sonunu Bi yere bağlayacaklar mı diye bekledim ama boşuna beklemişim. Verdiğim paraya da geçen zamanıma da yazık. Zaten 1 kişi oynamış film boyunca tek tük birkaç kişi daha görünüyor. Oyunculuk desen berbat. Kız bağırdıkça hareketlerini gördükçe sinir oldum. Para verip izlemeyi geçin TV de izlenecek film değil. Ayrıca 1 saat bile değil. Film diye koymuşlar oraya dalga geçer gibi.
    Burak Bağcı
    Burak Bağcı

21 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en ama en kötü filmdi. Buna gidenin kendisine saygısı zerre yoktur. Bu filme vereceğiniz parayı Barcelona - Edirnespor maçında edirnenin kazanacağına dair iddiaya kullansanız daha hayırlı olur saygılarımla. Yayında yapımda emeği geçen herkesin …
    İbrahimhalil Gül
    İbrahimhalil Gül

21 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Çok saçma bir şeydi Çok saçma bir şeydi çok saçma bir şeydi çok saçma bir şeydi
    BemrE
    BemrE

25 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Film gerçekten bir baş yapıt. Hollywood yapımcıları umarım filmi görmez çünkü böyle bir yönetmen ve yazarı elimizden kaçırmayı istemeyiz. 2. Filmi sabırsızlıkla bekliyorum. Biz filme bir saatimizi verdik. Herkes bu deneyimi yaşamalı 😜 herkese önereceğim.
    Şevval Beyaz
    Şevval Beyaz

20 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Berbat bir film bu kadar kötü bir film izlemedim sonuna kadar sıkıntıdan duramadım çıktım boşa para verdik gitmeyin
    Gülçin TEKİN
    Gülçin TEKİN

Hiç korkmadım ki......
    Filmi izledim mi anlamadım. Hep karanlık bir ekrana baktım. Sadece ses ve ışık efektleri vardı. Konu ise sonuçsuz ve anlamsız. masrafsız bir film olmuş.
    Şifa Reçetesi
    Şifa Reçetesi

20 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Ömrümde hayatim boyunca böyle berbat bir film izlemedim.tek yer ve tek kişi üzerinde geçiyor sifirrrrr
    Mustafa Ozkaya
    Mustafa Ozkaya

20 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Yapacamgınız filmin içine sıçayım hayatımdan 1 saat çaldınız ve paramı çaldınız haram zehir zıkkım olsun hiçmi merak edip yaptığınız filmi izlemediniz yahu neredeyse hiç konuşma yok sadece 1 kadın baqırdı durdu ben Burada tek kaldım kurtarın cümlesi 25 kereden fazla qeçmiştir yapacaqınız filmede senaryoyada oyuncularınızada kısaca hepinize hakkımı paramı waktimi helal etmiyorum.
    Rabianur Çıra
    Rabianur Çıra

20 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Böyle rezalet bir film olamaz. Verdiğiniz vereceğiniz paraya yazık. Konusu komedi olmayan bir film ancak bu kadar rezil ve komik olabilirdi. Filmde geçen farelerin çizgi filmlerdeki farelerden farkı yok. Yönetmen ve senaristin ismini beynime not ettim bundan sonra gideceğim her filmde acaba bu kişi mi yazıp çekmiş diye bakıcam. Hayatımda izlediğim rezalet filmler arasında ilk 3'e 3'ünü de bana yazardım.
    Zeynepoznurdere1
    Zeynepoznurdere1

20 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Hayatımda bu kadar kötü bir film izlemedim gerçekten hayatı sorgulamaya başladım o derece saçma bence bir film . Bilet parası ve giden vakte yazık oldu sevgilimle güzel bir gün geçiriyordum film mahvetti herşeyi
    MELANKOLİ
    MELANKOLİ

20 Mart 2022 tarihinde eklendi
    izlediğim açik ara en berbat film di çok fazla gorsel efekt vardi ve çok kötüydu filmin 1 saati kadinin kimse yokmu değişi ile gecti diyaloglar çok kotuydu kamera surekli sallaniyordu tek güzel yani kadının memeleriydi kesinlikle tavsiye etmem 25 tl yi benficaya basarim kesinlikle gitmeyin ha birde korku filmi olucak spoiler: