İlk Seans NMSM
    1,3
    İlk Seans NMSM hakkında görüşlerin ?

Mustafa Koyuncu
    Mustafa Koyuncu

20 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Galata Saray Berselona Maçı daha Korkunçtu bunu korku filmi olaraj yayinlayan senariste yazik para vermeyin bosuna
    EMİNE ÇİFTÇİ
    EMİNE ÇİFTÇİ

19 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Allah'ım böyle kötü,saçma ve baş agrıtıcı bir film hiç görmedim.Verdiğiniz paraya ve daha sonrası ya ben bu filmi nasıl izledim psikolojisine kapılmak istemiyorsanız lütfen izlemeyin.Korku filmi hiç değil.Bir kız kendi kendine korkup sürekli bağırıyor ve kendine zarar veriyor.Filmin sonunda sadece mide bulantısı yaşıyorsunuz o kadar.
    timuçin altaylı
    timuçin altaylı

19 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Hayatımdaki izledigim en berbat filim izleyipte paranızı bosa harcamayin sadece boş çığlık ve iğren bir grafikli canavar var tavsiye etmiyorum
    Cansel T
    Cansel T

19 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Berbat bile çok. Yayında yapımda çekimde yazımda oyunda kurguda emeği geçen herkesin hastaneye yatmasını tavsiye ederim. 30 TL ye kupon yapsam belki tutardı da mutlu olurdum.
    xCodeyZL
    xCodeyZL

19 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Filmin en güzel yanı bitmesiydi. Demekki kötününde daha kötüsü varmış ben paramı istiyorum. (Karakter sınırı için random PDOQUHSBDNQBDHHQHQHEHDUSJAMNENRJSODİSUQHEBDBJSUSHWJRJJSJWJDJDJDJEJWHDHUDHWHWGSVSJWKLWMDJQKWİSJJWNWKSJAJSJBSBDJAJSJDNDJSJ)
    Berker Arslan
    Berker Arslan

18 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Buna film diyenemi laf ediyim yoksa bunun 2.filmine gidecek insanamı yanayım bilemiyorum ama bu bir film değil seneryosu yok sadece kulağım ağrıdı filmde sadece aslı sakin ol aslı, aaaaa ve imdat yardım edin kimse yokmu laflarıyla geçiyor bir kere keklendik bundan sonra hiç bir türk filmine gitmiyicem bu filmde bana ders oldu teşekkürler ilk seans
    Elif12uras
    Elif12uras

18 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Bok gibiydi eğer korku filmi diye giriyorsaniz kesinlikle girmeyin kadın kendini parçalıyor sadece. o kadar güzeldi ki gözlerimiz şenlenince filmin yarısına gelmeden salonu terk ettik.
    Özlem Basma
    Özlem Basma

18 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Dün izledik.Fragmani ile bile izlenme rekoru kıran filmin bu kadar basit ,bütçe harcamadan çekilmesi ...3 kişi idik ve ara verildiğinde şok olduk .tekrar girdiğimizde salonda espiriler sesler ve tek tek boşaldı salon.Arkadasim mısır aldigimiz arkadaşa abi kapatın ışıkları filmi boşa elektrik gitmesin dediğinde aldığımiz tepki ,filmin sonunu daha kimse görmedi abi😂.Diğer arkadaşımda keşke bu samimiyetinizi daha önce gosterseydiniz dedi😂.Gitmeyin vaktinize yazık.....
    Serhat Kahraman
    Serhat Kahraman

17 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Güvenlik görevlisi ve tek başrol oyunculu filminiz; çok fazla bütçe harcamışsınız heraldee metrodan dışarıya çıkarmadınız, bide çığlıklardan ve koyduğunuz o saçma gerilim müzikleri ile kulaklarım delindi şu yaşıma kadar izlediğim en kötü film diyebilirim kesinlikle baştan aşağı saçmalık gitmeyin paranıza yazıkm
    Nurullah TÜĞY8LDİZ
    Nurullah TÜĞY8LDİZ

17 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Emeği geçen herkesin filmin yapımcısının soyunu sopuju seviyim hayatımda ilk defa böyle igrenc bi film izledim
    Yunus Emre Çakır
    Yunus Emre Çakır

17 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Bu filmi yapanında bu filmde emeği geceninde bu izleten sinema salonunda bu filmin oynayan o basroldaki kadininda ben burdan sansurluyorum parama yazık oldu.
    gldn ö
    gldn ö

17 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Aslında alelacele karar verilen bir tercihti. Hiç düşünemedim neden bu film için tek salon var neden tercih edilmemiş diye. Korku filmi yönetmeni daha önce beğenerek izlediğim filmlerin yönetmeniymis diye okudum gişede sıra beklerken anlık araştırdım. Salonda 6 kişiydi diğerleri ilk on dk da çıktı biz ikimiz bir Umut bekledik metrodan başka yere geçerler farklı birşeyler olur diye ama tamamen hayal kırıklığı filmi tamamlamadan çıktık. Film neredeyse 30 dk 'kimse var mı? , ' kimse yok mu? ' diye çığlıklarla bitiyor 😂Hatta bunun dalgasını daha çok geçtik 😂😂 oyuncu bayan arkadaşa çok üzüldüm açıkçası çekimler sonrası ses kısıklığı yaşamış olması muhtemeldir 😂
    Kaan Aslan
    Kaan Aslan

16 Mart 2022 tarihinde eklendi
    hayatımda daha boş bir film görmedim iğrenç ötesi zaman kaybı. .……………………….
    Şule Yalçın
    Şule Yalçın

16 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Bugüne kadar izlediğim en kötü filmdi. Filmde insanın sabrı sınanıyor. Karanlık bir ekran, çığlık, bağırma ve nefes alış veriş başka hiçbir şey yok. Dayanamadım yarısında çıktım. Film sonunda insan psikolojisini bozmak varsa eğer film bozuyor psikolojinizi. Dayanamayıp yazmak istedim . Gidecek olan direk vazgeçsin. Bu filmin sonunu getireni tebrik ederim. Buna dayanabilen. Filmin yarısında kendimi testte gibi hissettim. Bu film neden var neden çekilmiş neden vizyonda ??? Çok kötü çokkkk
    Sıfırdan YKS Serüveni
    Sıfırdan YKS Serüveni

16 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Film boyunca kadın kimse yok mu diye bağırıp duruyor tek güzel yanı sinema salonu boştu uyudum misss