Film güzeldi fakat sonu biraz belirsizlikte kalmış gibi geldi bana. Neyin neden olduğu açıkça belirtilmemiş hala soru işaretleri kaldı kafamda burdaki yorumlara da bakınca bi tek benim galiba. Oyunculuklara diyecek lafım yok harikalar. İzlenilmesi gereken filmlerden biri diye düşünüyorum.
benim için çok büyük kayıp bu zamana kadar izlememiş olmam ama dün izledim gerçekten çok güzel bir film muhteşem Ölümle Yaşam Arasında - The Life of David Gale
kevin spacey gerçekten çok iyi oyuncu hiç bi filmi kötü değil. filme gelince diyecek bişe yok çok iyi. müthiş finaliyle gerçekten izlenmesi gereken bi film. sakın kaçırmayın
filmi hiç beğenmedim sıkıcı, uzadıya muhabbetler, karışık kurgu. birçok idam konulu filme yeni bir ek olmuş. donuk bir şekilde izliyosun. birazcık ürpertse bari. 10/4
Herşeyden önce anlatmak istediğini çok ii bir şekilde anlatabilmiş bir film...kesinlikle izlenmeli...tesadüfen izledim. izlediğim pek çok filmden daha iiydi....
bu filmi tekrar izlenebilecek filmlerim arasına koydum bile..baştan itibaren sıkmayan.. akıcı bir filmdi.. zaman zaman koptuğumu düşündüm filmden ama 1-2 dk saonra hemen bağladı film yine kendine beni..gazeteci kızın çabası.. bir insan hayatı uğruna verilen çaba.. izlemeye değer.. güzel oyunculuk.. iyi film.. tahmin edilemeyen.. izleyicinin pek istemeyeceği bir son.. 9/10tavsiyemdir izleyin..
Hayran kaldım bu filme..bu zamana kadar izlemediğim için kendimi çok suçluyorumçok akıcı,etkileyici,soru işaretleriyle izleyip sonunda tüm sorulara sizi 'arkanızdan vurarak' cevaplayan bir başyapıt...benim anlamadığım bu filmi daha önce neden duymadığım...popüler olmaması hayret..kate wislet hangi filmde oynasa o film inanılmaz güzel oluyor..gözüm kapalı seçiyorum onun filmleriniİzleyin İzleyin mutlaka İzleyin
filmin konusunu okuduğunuzda filmden fazla birşey beklemiyorsunuz.ben de çok iyi bir film beklemedim.ama özellikle son 30 dakikası olmak üzere gerçekten mükemmel bir filmdi.tek kelime ile hayran kaldım.bence mutlaka izlenmeli.kimsenin kaçırmaması gereken bir film.oyunculuklar gayet iyi ama film insanı çok şaşırtıyor.izleyene sürekli yeni bir sürpriz sunuyor.hayatımda gördüğüm en iyi sonlardan biri.mutlaka izlenmeli
Dram filmi böyle yapılır dedirten bir film. Amerikanın kanayan bir yarası olan idamın nasıl çürük dedillere dayanarak yapıldığını gördük. Böyle özeleştiri filmlerine bayılıyorum. Spacy müthiş bir oyuncu zaten bu filmede iyi oturmuş. Gizemli olaylar zincirinin sırayla çözülmesi insanı filme nasılda bağlıyor. Benim hayatımda izlediğin en iyi filmlerden.