Ozgurrenda
1 değerlendirme
14 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Filmin sadece fragmanı var. film nerde ? 2 saattir bir film açamadım . Bunun bu kadar uzun sürmesi manasız ya da filmin kendisi yok ! İnanılmaz . Üyelik için de bir sürü işlem yapıyoruz sonuç ne olarak filmin sadece fragmanını izliyorum. Berbat
filmi unutmuşum bu yüzden 2. kez izledim pek akılda kalan türden bir film değil. eğlenceli bir film türünün diğer örneklerine göre biraz soft bir film zaman geçirmek için ideal.
Çok içten gerçekten,bir arkadaş kendinizden birşeyler bulursanız etkilenirsiz demiş.Aynen öyle düşünüyorum.Marjinal bir ilişki var karşınızda,oldukça eğlenceli.
filmi yeni seyretme fırsatı buldum(epey gec kaldım anlasılan :)) gercekten basarılı bir yapım olmuş,sıkılmadan seyrettim bazı sahneleri olduça komikti,klasik romantik komedi diye tabir ettiğimiz filmlere kesinlikle benzemiyor,orjinal ve güzel :)
Çok fazla şey vaat etmeyen ama yinede seyrederken sıkılmayacağınız hafif bir film. Konusu itibariyle klasik romantik komedi. Birbirine çok yakışan güzel ve kariyer peşinde koşan kız ile yakışıklı, çapkın ve yine en az başrol kızımız kadar kariyerine önem veren bir erkek. İkisi de işlerinde yükselebilmek için diğerini bir şekilde kullanıyor.... Ama sonuç malum (romantik komedilerin genelinde olduğu gibi) aşkın zaferi.... Yinede türünün yüzlerce kötü örneğine göre iyi bir eğlencelik....