f-corleone
22 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
romantik komedi tarzında çok eğlenceli bulduğum nadir filmlerin arasındadır.. senaryo çok güzel bi şekilde oturtulmuş.. gerçi sonu tahmin edilebilse de gelişmelerin farklı olabilme ihtimalini seyirciye aktarması daha da zevkli kılıyor.. eğer romantik komedi tarzını seviosanız kaçırmayın.. eğer sevmiosanız, bu filmi izledikten sonra bi daha karar verin:)
uzun zamandır seyrettigim en iyi romantik komedi kate hudson inanılmaz cok tatli oynamis bravo valla..kesinlikle hos vakit gecireceksiniz mutlaka gıdın..
Bu yıl izlediğim en iyi romantik komediydi esprileri çok iyi yakalamışlar tamda erkekdeli etçek şeyleri kullanmışlar bence film çok başarılı fazla tanınmamış oyucuların oynaması mükemmel olmuş zaten kate hudsona almost famoustan beri aşığım.
sıkıldım ya arkadşım evleniyo avukata aşık oluyorum düğün planlayıp damada aşık oluyorum işçi olup jöne aşık oluyorum ve hepsinin sonunda mutluyum aman ne büyük saadet...
Kitap uyarlaması olan bu filmde Almost Famous ta izlediğimiz Kate hudson ve matthew Mcconaughey var Mathew'i de ben mesaj ve amistadtan hatırlıyorum hatırladığım kadarıyle bu filmlerde ii oyunculuk cıkaran bu iki isim size bu filmde bir erkeği 10 günde nası kaybedeceğinizi anlatacak eğlenceli olur hralde