Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? hakkında görüşlerin ?
12 Aralık 2006 tarihinde eklendi
klasik bi romantik komedi ama güzeldi yine de..
13 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Çok zevkli ve komik. Hele bazı sahneler varki. Ehh yeter be kadın diyorsun. Ben adamın yerinde olsam dayanamazdım herhalde. Mutluka izlenilmesi gereken komik bir film.
23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bence süper hani kalp kalbe karşıdır ikilemesi varya kesinlikle bu durumlar için
27 Şubat 2008 tarihinde eklendi
cok hoş bir romantik komedi...sıkılmadan izlenicek eglenceli bir film...izlenebilir..
11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Kate Hudsanı ilk bu filmde izleyip hayran kalmıştım. Konusu çok eğlenceli. Filmi izlemenizi tavsiye ederim.
25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Televizyonda izleme fırsatım oldu filmi.Keşke daha önce izleseymişim dedim.Sonunu tahmin edebilsenizde klasik bir şekilde bitsede,film dört dörtlük eğlence dolu bir film.
28 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Sonu bilindik ama yinede fena değil bi romantik komediye göre...!!!6/10
16 Mart 2005 tarihinde eklendi
çok sıcak ve içten bir film..tam benim tarzım ayrıca matthew çok tatlı kate hudson aynı şekilde..bence çok yakışmışlar
keşke tekrar böyle bir romantik film çevirseler..
9 Ekim 2006 tarihinde eklendi
accayip komik bi film :) izlerken o kadar eğlendimki kate hudson mimiklerini çok güzel kullanmış bu filmde :) konusu tanıdık ama ben yinede çok eglendim bu tür iddalı yada kadını elde tutma adamı kaçırma konulu filmlerin en iisi en süperi diebilirim :) ben sinemada izleyemediğime üzülmüştüm ama evde vcdsini her canım sıkıldıgında izlerim :)
25 Eylül 2006 tarihinde eklendi
sonu bilindik olsada eğlenceli ve güzel bir film bu arada ben bile bayan olduğum halde kızın yaptıklarıdan dolayı kızı gırtlaklayasım geldi :)) güzel filim yaa izlenir
26 Kasım 2004 tarihinde eklendi
değişik hoş bir senaryosu var angel ve musmus a katılıyorum Kate Hudsen çok güzeldi
4 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
bu filmi dün izledim ve gercekten eglenceli ve güzel bi film..izlenmeye deger yane matthew la kate gercekten birbirlerine çok yakısmıslar..hayatımda izledigim en iyi komedi romantik filmleri sırasına giriyo yane bu film..10 üzerinden 9 veriyorum..
23 Mart 2010 tarihinde eklendi
filmi unutmuşum bu yüzden 2. kez izledim pek akılda kalan türden bir film değil. eğlenceli bir film türünün diğer örneklerine göre biraz soft bir film zaman geçirmek için ideal.
15 Şubat 2025 tarihinde eklendi
cok iyi film oyunculuk uyum vardı matthew abimiz gençliğinden belliymiş iyi oyuncu olacağı romantik komedi bakımından başyapıt diyebilirim 10/7
27 Haziran 2009 tarihinde eklendi
gecenin bu saatinde izledim ama değdi.Kesinlikle süperdi...mutlaka izleyin derİm.Ben gibi kolay film bepenmeyen biri bile beğendi