Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? eleştirileri - Sayfa 4
Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
georgei
28 Nisan 2003 tarihinde eklendi
Bu yıl izlediğim en iyi romantik komediydi esprileri çok iyi yakalamışlar tamda erkekdeli etçek şeyleri kullanmışlar bence film çok başarılı fazla tanınmamış oyucuların oynaması mükemmel olmuş zaten kate hudsona almost famoustan beri aşığım.
filmi yeni seyretme fırsatı buldum(epey gec kaldım anlasılan :)) gercekten basarılı bir yapım olmuş,sıkılmadan seyrettim bazı sahneleri olduça komikti,klasik romantik komedi diye tabir ettiğimiz filmlere kesinlikle benzemiyor,orjinal ve güzel :)
Güzel filmdi.Zaten eğer 'Never Been Kissed' i beendiyseniz bunu da beenicenize eminim.Onun farklı kişierle ve biraz daha farklı versiyonuyla çekilmiş hali.
komedi filmlerinden ilginç bi son beklemek pek de dogru bi yaklaşım olmaz heralde diye düşünüyorum..amacına ulaşmış mı, eğlendirmiş, güldürmüş, iyi wakit geçirtmiş mi..kesinlikle ewet..e olmuş o zaman bu film :))
İzlerken pişman olmayacağınız bir eylencelik.Bir erkek on günde nasıl kaybedilir bilmem ama bir kızı on günde nasıl kaybedileceğinin kitabını yazdım sanırım
aşk hiç bukadar eğlenceli elde edilmemiştir eminim.izlerken tekrar aşkı yaşamak yada yeni aşklar elde etmek isteyeceksiniz.aman filmdeki taktikleri uygylamayın,unutmayınki hayat bifilm değil....