konu oldukça güzel bir konu. film içerisindeki oyunculuklardan puan kırdım başroller oldukça iyiydi oyunculuk ve doğallık konusunda. eklemek isterim ki bu tarz filmlerde genellikle sevgiyi her şeyden önce tutuyorlar. film baya tozpembe oluyor. ama bu filmde oldukça makul şekilde ayarlanmış. Oyunculuklar ve kamerada biraz eksiklik vardı. ama genel açıdan bakıldığında oldukça etkileyici ve güzeldi.
Beni acaip duygusallandıran bir filmdi. Belki de hayatım boyunca böyle bir sevgi seli yaşamadığım içindir bilemiyorum ama Sean Penn oyunculukta zirve yapmış. Bu derece etkilenmem de onunda büyük bir payı vardı. Dram yönü ağır basan hayatta bir benzeri yaşanabilecek doğal bir konu işlenmiş. Oyuncu kadrosuda bu işin üstesin den rahatlıkla gelmiş. Dakota Fanning'in o ufaklık hali gerçekten çok tatlıydı. Kesinlikle tavsiye ederim. Sonuna kadar sabredin ve izleyin pişman olmazsınız... iyi seyirler...
Filmin en dikkat çekici yanı Sean Penn' in oyunculuğu. Adeta döktürmüş adam. İzlediğimde oscarı almıştır herhalde dedim ama alamamış. Akademinin tutumu. Bu oyunculuk hakkında ''Tropic Thunder'' filminde de bir yorum var. Güzel bir bakış açısı. Filme gelirsek, engelli kişilerin sosyal hayattaki rolleri işleniyor. Ana karakterin yanında onun çevresinde bulunan diğer engelli kişilerle de bu sağlanmaya çalışılmış. Ama ana karakterin başarıya ulaşamaması izleyicide eksiklik oluşturabiliyor. Penn'in oyunculuğu için izlenebilir. (6.5)