Nasıl ağladım anlatamam özellikle babasının kızını televizyonda gördüğü ve bağırarak ağladığı sahnede.. Müthişti ya ne söyleyebilirm ki mutlaka izlenmesi gereken bir film. (Dakotaya bayılıyorummmmm:P)
Bu film sayesinde en sevdiğim oyuncular arasında olan Sean Penn ve Michelle Pfeiffer’ı bir arada izleme şansı buldum. Film insanın duygularını zorluyor gerçekten. Hayat şartlarının değişmeye başladığı günümüzde ebeveynler için ders niteliğinde bir film. (7/10)
bu kadar muhteşem bir film olurmu bilemiyorum gerçekten harika... sean penn ve michell pfieffer gerçekten harika oyunculuklarıyla filmi doldurmuşlar... dramatik oldugu kadar gerçekçi bi film... kesinlikle izlemesi gerek ve arşivinizde mutlaka olmalı bence...
mükemmel bir film hem gülüyor hem de duygulanıyorsunuz dvd sini alıp izledim hem orjinalini hem de türkçe dublajını ve arkadaşlar kesinlikle türkçe dublajından izlemelisiniz filmi, sean penn tamam güzel bir oyunculuk ortaya çıkarmış ama ses olarak ne yazık ki bana hiç bir his veremedi kesinlikle izlenilmesi gereken bir film 10/10 (türkçe dublajından)
tek ihtiyacimiz "SEV GI" Cok guzel bir filmdi, sean penn'in performansina hayran olmamak elde degil. rolu oldukca zor ve basariyla beyaz perdeye yansitmasi takdire sayendi diyebilirim. cok etkileyici ve duygusal bir filmdi, bence herkesin izlemesi ve ders almasi gereken bir film. zeka ya da takvim yasi ne olursa olsun o seye muhtac oldugumuzu simgeleyen en guzel filmlerden biri, ihtiyacimiz olansa sadece ve sadece SEV GI.... Sevgiye ozlem duyan, sveginin sembolu olan sevgiyi ililklerinde hissetmek isteyen herkesin izlemesi gereken mukemmel bir film...
O kadar çok etkileyici bir film ki..Hayatımda ilk kez bu filmde hüzünlenip, bu filme ağladım.Sean Penn muhteşem bir oyunculuk sergilemiş.Filmin etkileyici tarafı Sam'in kızını tekrar almak için verdiği mücadeleydi..Ve zeka seviyesine rağmen en iyi mücadeleyi verdi.Ve bence bu filmde Sam karakterini seslendiren kişide işini bir harika yapmış.Gerçeğini aratmayacak bir performans..Herkesin izlemesi gereken muhteşem bir film.
işte bize böyle aktörler ve aktrisler lazım sansasyondan uzak sadece işini yapan mesleğini seven ve en önemlısı bıze ders veren ... bu fılm işte böyle ... bize oy canım ya dedırttıren sean pennı gercekten kutluyorum ve kendım ıcın bırcok ders aldıgımı söylemek ıstıyorum
çoğu zaman yanıbaşımızda var olan, bakıp da göremediğimiz insanlardan biri oluvermiş Sean Penn. Etkileyici bi oyunculuk ve seyre değer müthiş bir yapım... mutlaka izleyiniz...
Başından beri beni büyük bir hüzüne boğan, zaman zamanda güzümü güldüren çok güzel filmlerden biriydi. Senn Penn çok başarılı bir performans sergilemiş. Çok çok güzel duygular yansıtan süper bir film bence..