melek aydın
19 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Filme 3 yildiz vermemin sebebi Johnny Depp. Begenmedigim tek Johnny Depp filmi bu film. Sahneler akici bir sekilde ilerlemiyor ve sahnelerin bircogundan igrendim diyebilirim. 10/3
işte benim beğendiğim Johnny Depp..Johhny Depp e canlandırdığı karakter tam olmuş..Film de sizi sürekli bir heyacan fırtınası bekliyor. Böyle filmlerden fazla olsa hayatım film izlemekle geçebilirdi :) kesinlikle izlemelisiniz.
Elbetteki Yedi filmi gibi basarili olamasada yinede senaryo bakimindan harika ve gercekciydi .Yonetmeni tebrik etmek gerekir yahudiler ile masonlarin aleyhine her kes film cekemez bunun icin yonetmeni takdir ediyorum ve adamsin diyiyorum masonlarin ne kadar vahsi seytana tapan olduklarini tekrar canli canli gormus ti masonlarin isledigini isaretlerden anlamistim sonra katilin tebesirle duvara 'Yahudiler bosuna suclu denmez ' Diye yazilinca cinayetlerin tamamen mason lideri icin ayin oldugunu Jonny Depp icin sasirtici olsada mason katil icin adaletli olmus dunyada cehennemi yasiyarak olecektir.
Güzeldi bence,johnny depp bu tarz filmlerin altından başarıyla kalkıyor bu bir gerçek.Film herkese hitap etmiyor;yer yer karışık,derin konulara iniyor,masonlar,ayinler vs. ama dikkatli izlenirse baştan sonra anlaşılır tabiki,sonu da farklı bitti..
from hell: gene bir johnny depp filmi. müfettiş abberline gizemli katilin peşinde oysa işin ucu monarşinin tepesine kadar gitmekte. sleepy hollow'da tavan yapan karizma bu filmde de kendisini gösteriyor. filmin esrarlı yanıysa daha çok ninth gate'i hatırlatıyor. hemen hemen aynı dönemlerde çıkan filmler ve hepsinde kahramanımız johnny tehlikeli izler peşinde. vasat bir film olmasına rağmen kendini soluksuz seyrettirmeyi başarıyor ve yakın dönemde seyredip beğendiğim book of eli'yle benden puan alan hughes kardeşleri gecikmeli de olsa tebrik etmek gerekiyor. lord of the rings'den gözümüze aşina ian holm'ün yardımseverliği meğer nelere gebeymiş sonradan anlıyoruz. dedektifin çektiği afyon esansından elinde olan varsa yollasın. aman doktorlara dikkat özellikle mason olanlara..
Film beni içine alamadı açıkçası ? baştan sona yer yer sıkıldım ? tam beklediğim gibi bir film olmadı ? Görsellik , kanlı sahneler ve jonny depp filmin artılar :) ? İzlemek isteyen izlesin :) ? 10/6.5 ?
Film gayet başarılı çok büyük beklentilere gerek yok.Sahne çekimleri,ortam atmosferi harika.Görüntü yönetmenliği çok başarılı.Senaryoda temposuyla birlikte gayet güzel uyum sağlıyor.Gerilim-macera sevenler için kaçırılmaması gereken bir film 7/10
Abartılacak türden bir film değil. Vasatı bile geçmekte zorlanıyor. Türünde en kötü yapımlardan biri diyebilirim. Sadece filmin güzel kısmı bol bol Absinthe Green Fairy gösterilmesi :)
emsallerinin en iyisi doğru ufak tefekhatalar varda iyi de kardeşim daha da iyi yokki bu filmin örneklerinden onun için çok teşekkürler ellerininize emeğinize sağlık helal olsun)
Yorumlar sanki filme değil sadece Deppe yapılmış gibi.Filmimize gelirsek atmosfer başarılı fakat kurgu ve final zayıf,sürükleyicilik yok.Vasat üzeri bir gerilim.10/7
Filmde sadece bir seri katil ve onu yakalamaya çalışan bir dedektif yok. İngiliz Kraliyet ailesi, masonlar, özel birimler gibi kavramlar da var. Derin bir film aslında neyi anlatmaya çalıştığını anlamaya çalışın.