ultrafatrix
16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
depp muhteşem oynamış kesinlikle filmi beğendim mutlaka izleyin ''deyim yerindeyse'' depp rolüne cuk diye oturmuş biraz garip biraz korkutucu bir dedektif lazımdı johnny depp bulundu başkası düşünülemezdi
jhonny depp... daha ne denebilirki, kusursuz bir oyunculuk... hele filmin başında bir esrar içme sahnesi varki akıllara zarar.. e tabi bunun yanında sağlam bir senaryo ve cesur bir konu... kesinlikle izlenmeye değer bir yapım...
film gercekten güzel.konusu,olayların işleyişi ve oyunculuk bakımından izleyeni tatmin eden bir yapım.gecmişte yolculuk etmek isteyenlerde büyük zevk alacaklar
film gerçekten süper özelikle jonny deep tabiki o olmasa bu kadar iyi olmazdı, sonunda ölmeseydide 2. si çekilseydi keşke çok süpr olurdu, çok iyi bir film.
süper bir film.izlemeyenler için çok büyük bir kayıp.johnny deep zaten herzaman filme artısını katmıştır.muhteşem oyunculuk,muhteşem senaryo.daha ne istersiniski....
film başarılıydı johnyy harika bir oyun çıkarıyo hele kendini o küvete gömüp kafa çektiği sahne aynı al pacino nun scarfaceinde ki sahneyi hatırlattı bana :))
Şu bir gerçek ki adam rolünü yaşyor.tıpkı jeff bridges kevin spacey christian bale vincent gallo....gibi.secret windowdaki filme kendisinin kattığı tikler veya edward makasellerdeki performansı da bunu kanıtlar bence.arkadaşlar başarılı insanlara haklarını verelim.