Cehennemden Gelen
    4,1
    Cehennemden Gelen hakkında görüşlerin ?

ultrafatrix
    ultrafatrix

16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    depp muhteşem oynamış kesinlikle filmi beğendim mutlaka izleyin ''deyim yerindeyse'' depp rolüne cuk diye oturmuş biraz garip biraz korkutucu bir dedektif lazımdı johnny depp bulundu başkası düşünülemezdi
    i-just-wanna-live
    i-just-wanna-live

26 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    johnny deppin oyunculuğu her zaman ki gibi çok iiydi. Fİlmin sonunda bnce çok şaşırtıcı. Ama bn daa ii beklerdim.
    bahadir524
    bahadir524

2 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    jhonny depp... daha ne denebilirki, kusursuz bir oyunculuk... hele filmin başında bir esrar içme sahnesi varki akıllara zarar.. e tabi bunun yanında sağlam bir senaryo ve cesur bir konu... kesinlikle izlenmeye değer bir yapım...
    gaffur030685
    gaffur030685

19 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    film gercekten güzel.konusu,olayların işleyişi ve oyunculuk bakımından izleyeni tatmin eden bir yapım.gecmişte yolculuk etmek isteyenlerde büyük zevk alacaklar
    wildmor
    wildmor

1 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    abi johny depp var daha ne diyelim.film kötü olsa bilee o iyileştirir.anasından artis doğmuş be.:)10/9
    potasyum
    potasyum

20 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    çok güzeldi.ama filmi izlerken insanın içi bi acayip oluyor..
    sseymakaya85
    sseymakaya85

13 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    harika bir film zaten johnny varsa kötü de olmaz
    muhammed-yilmaz
    muhammed-yilmaz

5 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
    film gerçekten süper özelikle jonny deep tabiki o olmasa bu kadar iyi olmazdı, sonunda ölmeseydide 2. si çekilseydi keşke çok süpr olurdu, çok iyi bir film.
    necro89
    necro89

31 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    Jonny depp’i pek sewmeme rağmen filmdeki başarısı kağale alınmıycak gibi değil.Zaten senaryo da oldukça iii.Yani izlenmesi gereken güsel bi film.
    ayib
    ayib

26 Eylül 2005 tarihinde eklendi
    süper bir film.izlemeyenler için çok büyük bir kayıp.johnny deep zaten herzaman filme artısını katmıştır.muhteşem oyunculuk,muhteşem senaryo.daha ne istersiniski....
    gskaltay
    gskaltay

19 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
    süper bir gerilim kan görmekten korkmuyorsanız birazda ameliyata ilginiz varsa kesinlikle kaçırmayın!!!
    holywood-2
    holywood-2

21 Nisan 2005 tarihinde eklendi
    film başarılıydı johnyy harika bir oyun çıkarıyo hele kendini o küvete gömüp kafa çektiği sahne aynı al pacino nun scarfaceinde ki sahneyi hatırlattı bana :))
    gulerb1903
    gulerb1903

29 Mart 2005 tarihinde eklendi
    filmi çok beğendim.ilginç ve duygusal bir film olmuş.filmi johnny için izleyin derim.
    esat-ozcan
    esat-ozcan

24 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    Şu bir gerçek ki adam rolünü yaşyor.tıpkı jeff bridges kevin spacey christian bale vincent gallo....gibi.secret windowdaki filme kendisinin kattığı tikler veya edward makasellerdeki performansı da bunu kanıtlar bence.arkadaşlar başarılı insanlara haklarını verelim.
    eclskn
    eclskn

16 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    johnny senin berbat olduğun bi film varmı acaaba bunu düşünemiyorum bile sana bayılıyorum tek kelimeyle MÜTHİŞŞŞŞŞSİİİİİİİNN