arkadaşlar lütfen her filme bu bir başyapıttır yazmayalım bir filmin başyapıt olabilmesi için türünde en iyilerden olması gerekir,evet güzel bir film fakat klasik rocky serisi gibi bir akış tarzı var tekrar farkı büyük buhran yıllarını anlatması russel crowe gene herzamanki gibi süper fakat senaryo biraz yetersiz gene de izlenmeye değer bir film
akıl oyunlarından sonra aynı ekip birarada ve tekrar harikalar yaratmışlar. kesinlikle oscarlarda hakkettiğini almalı. russell crowe ve özellikle paul giamatti nin yardımcı erkek oyuncu oscarını almaları lazım. harika performanslar sergilemişler. ayakta alkışlanacak bir film. Tek kelimeyle mükemmel
Russel Crowe ve tabiki Renée Zellweger, ikiside oldukça iyiydi. Renée Zellweger ise beni şaşırttı çünkü dram filminde onu daha önce görmemiştim ve bu filmde de çok muhteşemdi. Russel zaten bir numara, ona diyecek birşey yok. Kesinlikle bu yorumu okuyan herkes izlemeli
Bazı filmler insanı içine çeker bırakmaz her anını gözünüz kapalı izlersiniz bu da öyle bir film atmosfer süper biraz rocky serisi tarzında ama onda sadece boks vardı bunda aile ve yoksulluk da boks kadar önemli unsurlar
her nekadar olumlu eleştiri alsada filmde bişey eksik bence?!? crowe ne nash, ne de maximus kadar mükemmel olmuş!!! ruh mu eksik desem, ya da insan hani çok fazla aynı şeyle uğraşırsa artık gına gelirya bukadar dramatik filmin üstüne bu da biraz ağır gelmiş. kuru & pilav olayı;) ama film için tekrar söylüyorum kötü değil;)
çok çok çok güzel bi film,,defalarce izledim ve defalarca daha izleyebilirim...bütün sahneleri ayrı bir mükemmellikte...hele o russell crowe un kızına yumruk atmayı öğretmeye çalıştığı sahne yok mu,,ordaki bakışı...kelimeler yetmiyor kesinlikle izleyin..