Cinderella Man

e-ergener
e-ergener

23 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Walla 3. gidişim, ısmarlayan olsa da hala giderimmm... Hayatımın oscarında garanti bir ödül alır...Eleştirilere katılmıyorum çünkü artık sinema sektörü konu konusunda kısırlaştı ki konu da iyi idi.. Herkesin de ortaq eleştirisi okuduğum kadarı ile bu idi...İzlemeniz gereken bir demiyorum, arşiviniz yoqsa bile oluşturmaya başlayacağınız bir filmm....Takdir sizin...
HAMLET1980
HAMLET1980

26 Kasım 2008 tarihinde eklendi
ayakta alkışlanacak harika bir başyapıt mükemmel bir oyunculuk kesinlikle kaçırılmaması gereken bir klasik bence 10/10
libido27
libido27

1 Şubat 2008 tarihinde eklendi
keşke matematik mümküm kılsaydı da 10 üzerinden 100 verseydim filme

harika bir film, rakibinin yumruk darbelerini yüzünüzde hiseetirecek kadar sarıp sarmalıyor film ve karakterler..

bu film harika ötesi birşey, hiç bir zaman bu kadar sitresli bir film izlemedim.. bakıyorum russel kendime diyorum sakin ol adam sadece filmde rol yapıyor ama 2 dks onra inanılmaz bi şekilde o oluveriyorum..

Paul Giamatti den de söz etmezsek olmaz oda müthişti, bu adam yardımcı oyuncu olduğu her filmde başrol kadar ilgi topluyor mimikleri sesi herşey çok iyi

10/10

mükemmel bir film kısaca
keiraknightley-2
keiraknightley-2

18 Eylül 2006 tarihinde eklendi
güzel film. harika denicek kadar iyi olmasada,kesinlikle izlenmeli bence. izleyince bişiler bulabiliyosun çünkü filmden. arda kalan bisiler bırakıyo içinde.
onurdolanbay
onurdolanbay

6 Haziran 2005 tarihinde eklendi
a beautiful mind ın süper ikilisi ron howard- russell crow ikilisi yine kaşımızda yine o başarıyı tekrar ederlerse süper olur.normalde bu filmlere gitmen ama bu süper ikili için gidilir.
dostça
dostça

2 Mart 2006 tarihinde eklendi
işte flim bu gerçek hayattan alınmassa amerikalılar iyi masal anlatmış diyecem.kaçırılmaması gereken 4x4 lük bir film insanı adeta koltuğa çiviliyor rocky den çok daha üstte bir flim
fazilzepzeki
fazilzepzeki

29 Haziran 2005 tarihinde eklendi
gerçekten harika bir film. crowe çok iyiydi. filmin gerçek bir yaşam hikayesinden uyarlanmasının da büyük etkisi var.
classman82
classman82

11 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok duygusal bir film.harika bir oyunculuk.mutlaka izleyin.
mitrandir-2
mitrandir-2

9 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Biraz klişe bölümleri olsa da yinede iyi bir film.Russell Crowe ve Paul Giamatti gerçekten iyi oynamış ama Renée Zellweger için aynı şeyi söyleyemeyeciğim.izlenebilir bir film kısacası
gskaltay
gskaltay

20 Eylül 2005 tarihinde eklendi
çok dramatik ve romantik güzel bir film russel crowe her zaman ki gibi süper kesinlikle tavsiye ederim....(ayrıca filmin rocky ile alakası her boks filmini rockye benzetmeyelim lütfen)
basakbilgi
basakbilgi

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Konusu klişe olmasına rağmen ayrıntılarda klişelerden klişelere koşan diğer yapımlardan kesinlikle ayrı tutulmayı hak eden dokunan, dokunaklı, incelikli bir film.
redoxx
redoxx

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Film her açıdan izlenmeye değer russell croweun performansı mükemmel izlemenizi şiddetle tavsiye ederim...10/10
ill-key
ill-key

11 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Gerçekten herkesin izlemesi gereken son derece etkileyici bir film.Filmin hemen her sahnesi insanı başka bir yerlere götürüyor.Bu filmi mutlaka izleyin.
iyomi
iyomi

22 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Vizyona girdiğinde izleyememiştim ama şimdi izledim ve hala elim ayağım titriyor. Tam bir yaşam dramı.Onların başına ne geldiyse benim başıma gelmiş gibiydi. Bu nasıl bir hayat hikayesi böyle. Her maçta kalbim durcak gibi oldu. Müthiş bir film.Russel Crowe rolünün hakkını vermiş. Mutlaka izlenmeli.
Demirtas
Demirtas

25 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Baştan sona insanı sürükleyen, Amerika’nın bunalım yıllarını izleyiciye çok güzel aktaran etkileyici bir hayat hikayesi Cinderella Man. Yaklaşık 140 dakikalık süresi boyunca şahsen beni aldı o yıllara götürdü sanki. O yılları yaşamamış ve bilmeyen biri olmama rağmen. J. Braddock’un hayat hikayesi o kadar etkileyiciki bir filmin sahip olması gereken bütün unsurlara sahip. Ve Russel Crowe bu karakteri o denli inandırıcı ve başarılı bir şekilde canlandırmışki hayran olmamak mümkün değil. Aslına bakarsanız film çok büyük bir handikapa sahip. Çünkü konu çok klişe. Fakir bir boksör, bakmakla yükümlü olduğu bir karısı ve üç çocuğu, para kazanmak zorunda olması v.s. Bir yerde Rocky filminden bir farkı yokmuş gibi geliyor insana. Ama o kadar güzel işnemişki izlerken Rocky aklımın ucuna bile gelmedi. Sözü çok uzatmadan bu filmi izlememişseniz mutlaka izleyin derim. Çünkü eminim bu filmin yarısı bile etmeyen onca filme zaman ayırmışsınızdır. Ve bu film izlenmeyi mutlaka hak ediyor.