4,2
Telefon Kulübesi hakkında görüşlerin ?
3 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Çok iyi hatırlıyorum,2002 senesinin ekim-kasım ayların da, ABD de seri bir keskin nişancı, vakâsı yaşanmıştı ve filmin gösterimi 2003 senesine sarkmıştı. Klas bir gerilim filmiydi. Zaten yönetmenin filmografisnde; 'Batman & Robin' dışında bir zayıf halkası yok, benim açımdan. 'Batman Forever' o kadar da kötü değildi.
13 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Bende çok beğendim bu filmi.Tamamına yakını bir telefon kulübesinde geçiyor ama hiç sıkılmıyorsunuz.Çok gerilimli ve senayosunu tahmin edemeyeceğiniz türden.İzlemediyseniz iyi bir seçim olabilir.8/10
11 Kasım 2014 tarihinde eklendi
İzlemeye başlarken bu kadar kaliteli ve heyecan olabileceğini tahmin etmemiştim 10/10
15 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Çekildiği mekanı harikulade bir şekilde darlaştıran bir film.Heyecanlı ve kusursuz ilerliyor sıkmıyor.Etkileyici ve başarılı.
25 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Harika bir gerilim.Başından sonuna kadar bir telefon kulübesinde geçmesine rağmen temposunu hiç düşürmeden,izleyicisini hiç sıkmadan,sonuna doğru gittikçe artan gerilimiyle birlikte merakla izlettiriyor kendisini.Colin Farrell her zamanki gibi yine harika.Buna Joel Schumacher’in iyi yönetimi de eklenince böyle bir film çıkıyor işte.Hırslı bir reklamcının başına gelenleri izliyoruz 80 dakka boyunca.Sonunda da terş köşeye yatıyoruz.’’Phone Booth’’ 2002’nin en iyi filmlerinden biri.İzledikten sonra da sizin izlediğiniz en iyi gerilim filmlerinden biri olacak.
10 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Film özgün olması ve oyunculukla büyülüyor. Testere filminin de fikir babası olma ihtimali yüksek bir senaryoya sahip. Küçük bir alanda temposunu bozmadan kendini izlettiren bir film.
2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
1-2 kişi ile birkaç metrekare alanda çekilebilmiş, düşük bütçeli filmler arasından benim izlediklerim arasında en iyisi..10/9
30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
colinden nefret ederim ama gercekten iyi iş cıkarmıs.film vasatın üstünde ve cok akıcı.tavsiye ederim sonu asırı sasırtmamakla birlikte gayet güzel bitiyor
10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bütün film aynı yerde geçiyor ama zileyiciyi sıkmıyor gzl di 10/7
15 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Nerdeyse tamamına yakını tek mekanda, hatta çok küçük ve dar bir mekanda geçen bir film için çok sürükleyici sayılır. Şahsen beğendim. Farklı bir film olmuş.
20 Şubat 2011 tarihinde eklendi
yaw fılm tek kelımeyle super mutlaka ızleyın bu kadar kısıtlı alanda bu kadar surukleyıcı fılm gormedım bakıs acısından sonra en saglam fılmlerden bırısı
12 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
tek mekanda geçen bir film olmasına rağmen ;zeki diologları olsun , colin farrel in güçlü oyunculuğu olsun , joel schumacher in akıcı anlatımı olsun herşeyiyle izleyiyici 1 saniye olsun sıkmayan ve germeyi başaran müthiş bir film ... izlemenizi öneririm , favori filmlerim arasına girdi ... 10/10 ...
27 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Süresi kısa ama kısa sürede iyi şeyler anlatılmış.Filmde ince detaylar var izleyip de ders alınacak şeyler bulunmakta.
20 Ocak 2011 tarihinde eklendi
küçücük yerde ancak bukadar iyi bir filmyapılabilir 10/7
15 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
dün izledim ve çok beğendim.herkese tavsiye ederim.pişman olmazsınız