yukarıda senaryosu ile dikkat çeken bir film olduğu söyleniyor, açıkcası öyle değil. filmi izlerken gerçektende tempo düşmüyor fakat bir süre sonra mantık hataları görünce fikir değiştiriyorsunuz. film başladığından beri "kesin şu telefonun telini." demekten dilimde tüy bitti. bence hiç gerçekci olmayan bir kendinle hesaplaş durumuydu. günah benim sevap benim, kimkarışır. ama bir psikopat kafaya takıyormuş benim yalanlarımı... peki gerçekten psikopat mı?
söylediğim gibi yavan bir film ama çokta kötü değil. özellikle çok sıkıldığım nokta sonuydu... filmin başından itibaren dileğim saçma bir son olmamasıydı çünkü aradığımı bulamadığım için tüm güvenimi filmin sonuna saklamıştım o da boşa çıktı. sormadan edemiyorum "telefon klubesinin etrafında ki onca insan neredeydi? adam şok dakikalar geçirmiş ama bizimkiler kendi dertlerinde. yahu en azından karısı narkoz verilirken yanında olur dimi. ne vefasız kadınmış." diye. neticede hoş ama boş bir film.
colin farrell se en düşük performansını segilemiş. tek kelimeyle berbattı.
joel schumacher ``den usta işi bir gerilim filmi.Sadece bir telefon kulubesi ve çevresinde geçtiği halde hiç sıkmayan soluk soluğa izlenen film harika bir senaryo,kurgu ve görüntülere sahip.Ve Collin Farrell.... Kulübede ölümle burun buruna gelen Stu'nun kabusunu,heyecanını,korkusunu,çaresizliğini mükemmel yansıtıyor.Yılın en iyi gerilim filmi. Sakın kaçırmayan.
telefon külübesi diye filmmi olur demiştim ama arkadaşlarımın ısrarıyla izledim gerçekten mükemmel bir filmmiş başından sonuna tek bir an bile soluksuz izledim desem yeridir eğer bu filmi hala izlememiş birileri varsa mutlaka izlesin çünkü bu tarz filmlerin sayısı çok az..
Filmden çıkarılan iki soru 1- her çalan telefona bakılmalı mı 2- Amerikan polisleri salak mıdır İyi bir gerilim iyi seyirler Tabi bazı mantık hataları var