4,2
Telefon Kulübesi hakkında görüşlerin ?
17 Ekim 2021 tarihinde eklendi
İzlemesi keyifli bir filmdi özellikle merak uyandırıcı olması.
13 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Bende çok beğendim bu filmi.Tamamına yakını bir telefon kulübesinde geçiyor ama hiç sıkılmıyorsunuz.Çok gerilimli ve senayosunu tahmin edemeyeceğiniz türden.İzlemediyseniz iyi bir seçim olabilir.8/10
27 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Süresi kısa ama kısa sürede iyi şeyler anlatılmış.Filmde ince detaylar var izleyip de ders alınacak şeyler bulunmakta.
26 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Yaklaşık 7 yıl önce izlemiştim.. filmin nerdeyse tamamı tek mekanda geçmesine rağmen etkili bir anlatımı vardı.. colin farrell da gayet başarılıydı rolünde.. 8/10
23 Eylül 2011 tarihinde eklendi
Dar alan ve az bir bütçeyle çekilebilecek ender filmlerden tabii şaşırtıcı sonunu da eklersek ender filmlerden.İzlemenizi tavsiye ederim.
benden 4/5
saygılarımla izleyebilirsiniz...
6 Haziran 2010 tarihinde eklendi
bu filmi izleyeli çok oluyor, ama izlemeyenlere tavsiye ederim zekice kurgulanmış bir film..
5 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film sadece bir telefon kulübesi etrafında dönüyor ve inanılmaz olaylar yaşanıyor.çok süperdi.heyecan,merak hatsafhada.ayrıca iyi de ders veriyor.kaçmaz.10/7
15 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Çekildiği mekanı harikulade bir şekilde darlaştıran bir film.Heyecanlı ve kusursuz ilerliyor sıkmıyor.Etkileyici ve başarılı.
2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
1-2 kişi ile birkaç metrekare alanda çekilebilmiş, düşük bütçeli filmler arasından benim izlediklerim arasında en iyisi..10/9
15 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
dün izledim ve çok beğendim.herkese tavsiye ederim.pişman olmazsınız
16 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Tek mekanda geçen filmleri seven biri olarak bu filmden beklediğim her şeyi buldum.Tek mekanda geçen filmler kimileri tarafından sıkıcı bulunsada aslında en heyecanlı filmler kategorisinde yer alırlar bana göre.
Herneyse,filmin konusunu önceden biliyordum ve izlemek için can attığım fakat zaman bulup bir türlü izleyemediğim filmlerden biriydi Telefon Kulübesi.Colin Farrell filmi tek başına sırtlanmış,iyi de etmiş.Kibirli,bencil,yalancı adam rolünde ve oyunculuğu oldukça iyi.Özellikle ağladığı sahnelerde çok iyiydi.

Film bana Tanrı,günahkar kulları ve mahşer gününü hatırlattı.Stu günahkar ve mahşer gününde olacağı gibi herkesin önünde günah çıkartıyordu.Telefondaki adam Tanrı'ydı ve tüm kalabalık ise mahşer günündeki kalabalığı simgeliyordu.

Filmin süresi iyiydi ama biraz daha uzatılabilirmiş gibi geldi bana.Müzik konusunda cimri davranılmış.Heyecanlı sahnelerde müzik kullanılabilirdi.Bunlar dışında şikayetim yok.

Sonunuda çok sevdim.Ufak eksiklerine rağmen iyi bir film olduğunu düşünüyorum.8/10
2 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
film gerçekten çoksıradışı olmuş.çok dar bir atmosferde geçiyor fakat hiç sıkılmadan ilgiyle izleyebiliyorsunuz.iyi bir gerilim filmi
31 Ocak 2006 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi gerilim filmlerinden oyunculuk çok iyi senaryoda öyle kesinlikle tavsiye ederim...
1 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Filmi izleyeceğim zaman aslında tek düşündüğüm şey farklı bir şey izlemekti. yani fazla bir şey beklemiyordum. ancak beklediğimden fazlasını bulduğumu rahatlıkla söyleyebilirim.Gözüme çarpan ilk şey Colin F.’ın sonuna kadar gösterdiği sade ve abartısız oyunculuğu. Filmi çok iyi götürüyor. Filmi götüren diğer şeyse senaryo. gayet sürekleyici. Filmin konusuna oranla beklediğimden daha iyi. Bir de yönetmen Joel S.’ın yerinde kurgusu çok dar bir mekanda tek kişi üzerine geçen filmine hareket katıyor. mekanı farklı noktalardan aynı anda görmek bence çok doğru bir yöntem. Ve kötü adamımızı önceden biliyor oluşumuz (Kiefer S. olduğunu en azından filmden resimler görmüş olanlar bilir) filmin sonuna kadar kafamızda başka bir tipin canlanmasını engelliyor. bu nedenle adamımız ortaya çıktığında düşündüğümüzle alakasız olmuyor(e bu da iyi birşey sonuçta) tabi bu, reklam amaçlı da olabilir. En nihayetinde Kiefer S. yani. Son olarak Forest W.’ı da eklemem gerek. o da Colin F. gibi düzeyli bir oyunculukla karşılıklı çok iyi götürmüşler.Telefon Kulübesi sadece farklı değil aynı zamanda kaliteli de bir yapım.(7)
8 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu kadar kısıtlı bir alanda geçmesine rağmen insanı hiç sıkmayan dikkatinizin bi dakika bile dağılmayacağı bir film
colin yine döktürmüş
doğruluk mu cesaret mi tadında geçen ilerde klasik olabilecek bir film