4,2
Telefon Kulübesi hakkında görüşlerin ?
8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Harika bi film tüm film bir telefon kulubesınde gecıyor olmasına karsın ınsan gercekten basından ayrılamıyor.10 üzerinden 10 almaya layık bence.
22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
film güzel fakat kısa olmuş. biraz daha uzun olsa daha iyi olurdu bence.
27 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
kimi yapımlar vardır (pearl harbor)sağlanılanyüz milyonlarca dolar para ve sınırsız mekan stüdyo imkanına rağmen insanda olmamış duygusu yaratır.bu film ise söylemek istediğini sadece 80 dk. da telefon kulübesi gibi dar ve yaratıcılığın kısıtlı olabileceği bir mekanda gayet güzel ve antiklişe tavırla aktarıyor.süper film
13 Haziran 2011 tarihinde eklendi
dar alanda çekilmiş , 90 dakikalık bir başyapıt ...
23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bütün film bir telefon kulübesinde geçmesine rağmen,konu çok güzel işlenmiş.. Anlatılmak istenen açık ve bir o kadar da anlamlı.Bu filmde kendinizi bulacaksın..! mutlaka izleyin...
19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
senaryosu çok güzel.türkçe düblajı tam yerinde olmuş.kısa ve çok güzel bir filimdi.müzikler güzel.
13 Ocak 2005 tarihinde eklendi
KÜÇÜK MEKAN SÜPER BİR FİLİM KAÇIRAN VARSA YAZIK
17 Ocak 2006 tarihinde eklendi
İlginç bi senaryo ii işlenmiş.filme izledikten sonra şöle düşündüm aslında film klübenin içine bakarken tek kamera açısıyla kullanılsaydı gayet ilginç olabilirmiş.ama O zamanda seyirciyi sıkabilirmiş.Nese böle gayet güsel olmuş izlemeye değer farklı bi yapım.
4 Nisan 2008 tarihinde eklendi
ilginç senaryosu ve çarpıcı finaliyle izlenmesi gereken bi film 9/10
10 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Filmin buyuk 1 bolumu telefon klubesinde gecmesine ragmen yinede sıkmadan akıcı 1 şekilde seyredilen oludukca ii 1 film..9/10
28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
birçok tek mekan filmleri izledim ama buyndan çok etkilendim .... harikaydı 9/10
27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Düşük bütçeli bir film demiş yorum yazanlar. Fakat çok iyi bir cast ı var. Colin Farrell Forrest Whitaker Radha Mitchell Katie Holmes. Film için ise 9/10 derim. Bence takdiri hakedior bu filmde Joel Schumacher çünkü tek bir sahnede filmi çekmek ve seyirciyi sıkmadan o sahnede aksiyonu yaratmak büyük bir iş. (Y)
16 Ocak 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bi film.. kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. anafikriyle testereye benziyo biraz.. soluk soluğa izleyebileceğiniz bir film 10/8.5
19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Sadece telefon kulübesinde geçen bir filme göre gerçekten güzel ve sürükleyiciydi.Telefon konuşmalarını dinlerken testere filmi aklıma geldi :) Katie Holmes de filme daha bi güzellik katmış ;) 810
13 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Kiefer Sutherland hastasıyım 6 sezon The 24 izledim sadece sesi var diye bu filmi aldım film çok güzelmiş her an bişey var aslında sonu biraz saçma ama ben 8,5 tan 9 veriyorum