KaliteTAKİP
20 Şubat 2011 tarihinde eklendi
yaw fılm tek kelımeyle super mutlaka ızleyın bu kadar kısıtlı alanda bu kadar surukleyıcı fılm gormedım bakıs acısından sonra en saglam fılmlerden bırısı
Çok iyi hatırlıyorum,2002 senesinin ekim-kasım ayların da, ABD de seri bir keskin nişancı, vakâsı yaşanmıştı ve filmin gösterimi 2003 senesine sarkmıştı. Klas bir gerilim filmiydi. Zaten yönetmenin filmografisnde; 'Batman & Robin' dışında bir zayıf halkası yok, benim açımdan. 'Batman Forever' o kadar da kötü değildi.
Film özgün olması ve oyunculukla büyülüyor. Testere filminin de fikir babası olma ihtimali yüksek bir senaryoya sahip. Küçük bir alanda temposunu bozmadan kendini izlettiren bir film.
Bende çok beğendim bu filmi.Tamamına yakını bir telefon kulübesinde geçiyor ama hiç sıkılmıyorsunuz.Çok gerilimli ve senayosunu tahmin edemeyeceğiniz türden.İzlemediyseniz iyi bir seçim olabilir.8/10
Yaklaşık 7 yıl önce izlemiştim.. filmin nerdeyse tamamı tek mekanda geçmesine rağmen etkili bir anlatımı vardı.. colin farrell da gayet başarılıydı rolünde.. 8/10
Dar alan ve az bir bütçeyle çekilebilecek ender filmlerden tabii şaşırtıcı sonunu da eklersek ender filmlerden.İzlemenizi tavsiye ederim. benden 4/5 saygılarımla izleyebilirsiniz...
film sadece bir telefon kulübesi etrafında dönüyor ve inanılmaz olaylar yaşanıyor.çok süperdi.heyecan,merak hatsafhada.ayrıca iyi de ders veriyor.kaçmaz.10/7
Film 90 dk değil 72 dk sürüyor.. Çok kısa aslında, ama yine de çok kaliteli bir filmdi, konu çok ilginçti ve film baştan sona bir telefon klübesi etrafında geçiyor. Heralde fazla bir paraya mal olmamıştır diye tahmin ediyorum. Bence Jim Carrey oynasaydı o kadar güzel olmazdı, Jim Carrey e bu rolün çok yakışacağını sanmıyorum, buradaki çaresizlik rolünü bu adam çok iyi oynamış..
yukarıda senaryosu ile dikkat çeken bir film olduğu söyleniyor, açıkcası öyle değil. filmi izlerken gerçektende tempo düşmüyor fakat bir süre sonra mantık hataları görünce fikir değiştiriyorsunuz. film başladığından beri "kesin şu telefonun telini." demekten dilimde tüy bitti. bence hiç gerçekci olmayan bir kendinle hesaplaş durumuydu. günah benim sevap benim, kimkarışır. ama bir psikopat kafaya takıyormuş benim yalanlarımı... peki gerçekten psikopat mı?
söylediğim gibi yavan bir film ama çokta kötü değil. özellikle çok sıkıldığım nokta sonuydu... filmin başından itibaren dileğim saçma bir son olmamasıydı çünkü aradığımı bulamadığım için tüm güvenimi filmin sonuna saklamıştım o da boşa çıktı. sormadan edemiyorum "telefon klubesinin etrafında ki onca insan neredeydi? adam şok dakikalar geçirmiş ama bizimkiler kendi dertlerinde. yahu en azından karısı narkoz verilirken yanında olur dimi. ne vefasız kadınmış." diye. neticede hoş ama boş bir film.
colin farrell se en düşük performansını segilemiş. tek kelimeyle berbattı.