Telefon Kulübesi
4,2

erzincansporlu
erzincansporlu

17 Eylül 2004 tarihinde eklendi
Güzel. en güzel tarafı da, o kargaşanın içerisinde, insan filmi izlerken, sonu ne olursa olsun, şunu diyebilmeyi hatırlıyo... Pişmanım... Duygusal yönü de olan bir film... Bravo Colin bravo Joel Schumacher...
asirap
asirap

23 Aralık 2004 tarihinde eklendi
ufacık bir kulübede çekilen kocaman bir film.filmin başında nefes alıp, sonunda veriyorsunuz.
holocaust232354
holocaust232354

2 Şubat 2007 tarihinde eklendi
harika bi film gerilim hiç durmutor izleyin
naciye559
naciye559

2 Mart 2007 tarihinde eklendi
olay bir yerde geçiyor ama içine herşey sıgdırmışlar.güzel bir film.tavsiye ederim...
mehtap6
mehtap6

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
film bir telefon kulübesinde geçiyor dar alan olmasına rağmen heyecanı yüksek bir film. telefondaki adamın yaptırdıklarıda çok büyük eziyet ama. 9/10
ilkerekleme
ilkerekleme

23 Haziran 2004 tarihinde eklendi
aslına bakılırsada sonu gerçektendede daha iyi olabilirdi ama yinede değişik vede sürükleyici bi film....kiefer sutherland bi kere gözükmesine rağmen o bile bence izleyiciye yetiyo......bide o pizzacıyı nası yem olarak verdi orasını anlamadım......ayrıyetten bu film 90 dakika değil ki....ama en azından güzel....
Frank-Serpico
Frank-Serpico

3 Kasım 2006 tarihinde eklendi
colin farrell cok ıyı bır oyuncu en azından gelecek vaad edıor bu fılm swaat olsun onu topralayan fılımler ama yakın tarıhtede bısıler beklıorum ben
tuffy34
tuffy34

13 Haziran 2003 tarihinde eklendi
Gerim gerim gerinilecek bi film izlemeyi umut ediyordum.. Ki öyle oldu.. Colin Farrell The Recruit'teki performansını da aşmış.. Filmin büyük kısmının çekildiği mekan oldukça kısıtlı(2 metrekare falan).. Ama kesinlikle sıkmıyor.. Aşağıda Rassale arkadaşımızın parmak bastığı noktayı özür dilerim ama çok saçma buldum.. Parmağını bastığı konu gerçekten nokta kadar küçük ve anlamsız.. Önceki maktullerin porno kralı,dolandırıcı olmasından yönetmenin sosyal çatışmaya varacak bi irdeleme yapmayı amaçladığı gibi bi konuya ulaşmayı başarmış.. Enteresandır düşündüm düşündüm ama kafam basmadı ben ulaşamadım.. Yine de yadırgamıyorum samanlıkta iğne bulmuş da olabilir.. Schumacher'in takındığı ahlaki mesaj verme gibi bir saplantısı varsa bile bence bu filmde ayyuka çıkmamış.. İzleyicinin beynine dikte edilmeye çalışılmadıkça izlediğimiz her filmden hayat görüşümüzün kıyısına köşesine sokuşturacak mesajlar bulmak zorunda mıyız? Peki samanlıktaki iğne illa birine batmak zorunda mı?
mertpasaoglu-748
mertpasaoglu-748

2 Mart 2007 tarihinde eklendi
colin farrelin başarılı filmlerinden biri.film film sadece bir telefon kulübesinde geçiyor ama izlerken hiç sıkılmadım senaryo bayağı iyi.bi de sadece filmin finalı şok edici
gemwk88
gemwk88

20 Aralık 2004 tarihinde eklendi
BENCE O KİŞİNİN FİLM SONUNDA GÖZÜKMESİ BU FİLMİN DEVAMININ GELECEÐİNİN İŞARETİ.
newyorkaiss
newyorkaiss

15 Haziran 2003 tarihinde eklendi
Tek bisey soyleyebilirim film kisitli bir alanda yer alsa bile SIKILmADIm HATTA BEGENDIm
serah-keanu
serah-keanu

17 Kasım 2006 tarihinde eklendi
harbiden süperdi.yani filmin Telefon Kulübesinde başlayıp Telefon Kulübesi de bitmesi çok ilginçti.belki bu da garip olabilir ama o kadar çok sevdim ki çok sevdiğim bir eşyama STU adını verdim.biraz ders verme içerikli olduğu için bana biraz SAW ı hatırlattı.ama Telefon Kulübesi tercih ederim. saygılar :)
betyl
betyl

28 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Çok iyiydi. Film telefon Kulübesinde geçiyor dediklerinde afallamıştım gerçekten. Ama izleyince tüm anti düşüncelerim yok oldu. Süperdi. Zekiceydi. Bana birkaç saçma gelen şey oldu ama olsun sonuç olarak çok iyiydi ve mutlaka izleyin. ;))
by-bloody
by-bloody

2 Mart 2007 tarihinde eklendi
küçücük bi alanda bu kadar iyi bi senaryo ve oyunculuk çok güzel bi gerilim
oksijen78
oksijen78

16 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
telefon külübesi diye filmmi olur demiştim ama arkadaşlarımın ısrarıyla izledim gerçekten mükemmel bir filmmiş başından sonuna tek bir an bile soluksuz izledim desem yeridir eğer bu filmi hala izlememiş birileri varsa mutlaka izlesin çünkü bu tarz filmlerin sayısı çok az..