Tolgakocak
30 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
ilk filmdekinden daha fazla aksiyonu vardı senaryosuda gayet 1.sinden başarılı buldum düşman daha güclüydü bu filmde bence tabi resident devil benzettim düşmanın özelliklerini wesley snipes yine kusursuz oynamış 10/8 en güzel sahne kanaldaki savaş sahnesiydi
tabi ki bıçağın iki yüzü değil ama bu filmde sağlam 4 ile 4.5 arasında da bence bir not aralığı olmalı birinci filme 4.5 verdiğim için bu filme 4 veriyorum iyi seyirler
Sadece vampirleri vurmaktan ibaret olan bir hikaye,daha gerçekçi olmalıydı ilkini daha çok beğenmiştim aksiyon sahneleri güzel onun dışında pek bişey yok
Bundan önce ilk filmi izlemeye başlayıp 5-10 dk sonra bırakmıştım ardından bu ikinci filmi açıp bunda da aynı şekilde çok kötü göründüğü için bırakmıştım. Sonra bu ikinci film hakkında olumlu eleştiriler okuyunca bir daha izlemeyi denedim ve sonuna kadar dayandım. Filmin aksiyon ve dövüş sahneleri çok iyi yapılmış ama tüm film boyunca başka bir şey yok ki... Sürekli Vampirlerle dövüşüp duruyor. Yani filmin hikayesi, özü çok dandik ve komik olduğundan filme iyi demek zor. Vampirlerle, zombileri karıştırıp garip bir ırk yaratmışlar ama biraz komik ve saçma olmuş. Yine de boş vaktinizde güzel dövüş sahneleri ve aksiyonu için izlenebilir bir film. Ama bana bir kere izlemek yetti. 6,8/10
İlkinden daha başarılı bir devam filmi son yıllarda pek göremedik(iki kule bir devam filmi değil serinin ikinci filmidir.) Özellikle ilk filmin bıraktığı yerden alıp aksiyon sahnelerinin ve görüntü kalitesinin çok fazla arttığı ilk sahneden son sahneye kadar insanı o dünyaya sokan atmosferi ve sürükleyiciliğiyle harika bir film.İlk filmin içindeki gerilimi biraz zayıflattığını yada küçük süprizlerin çok çabuk anlaşılabildiğini söylesemde türünün en iyilerinden hatta en iyisi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.