Blade 2
    4,1
    Blade 2 hakkında görüşlerin ?

mash-dpu
    mash-dpu

9 Eylül 2002 tarihinde eklendi
    filmi beyenmeyen kardeşler siz aksiyondan hoslanmıyorsunuz bence film basından sonuna kadar aksiyon ve heyecan hep dorukta ayrıca bu senenin encok satan ve izlenen film i bu ........!
    okan-ozcubukcu
    okan-ozcubukcu

2 Eylül 2002 tarihinde eklendi
    film basarılı bir film efektleri de harika fakat whistler nerden cıktı öle anlamdım valla ama bundan başka kaliteli bir film
    durdumurat
    durdumurat

24 Ağustos 2002 tarihinde eklendi
    yahu burdakı yorumları okumadan gittigim için sanşlıyın ..ne o berbat hayal kırıklıgı ..arkadaş müslümün yaranamadım parçası geldi aklıma ..daha ne olsun arkadaş hangi yapıt kusursuz ve film türünün en iyi örneklerinden .baştan sona ..hala aklınız matrix te orda burda ..kıl etmeyin adamı .müzikler efektler seslendirme ve karakterler ..her şey yerinde ..kıl etmeyin adamı ..
    kruvasan
    kruvasan

24 Ağustos 2002 tarihinde eklendi
    Evet Blade 2 filmi sonunda ülkemize geldi. VCD tezgahlarında ağız sulandırıcı bir şekilde duran filmin beyazperdedeki muhteşem yansımasını ilk günden yaşamak kaçınılmazdı.Blade filmini kalite olarak aşağı yukarı ilk filmin kalitesinde bulduğumu söyleyebilirim. İlk filmde tutan öğelerin (her devam filminde yapıldığı gibi) dozajını artırıp.Tutmayanları da tamamiyle kesip atarak emellerine ulaşmaya çalışmışlar. Sonuç aşırı kanlı karizma delisi vıcık vıcık bir film olsa da kendini izlettirmiyor değil.Wesley Snipes zaten iyi bir oyuncu. Bu filminde kendi omzuna çıktığını söyleyemeyiz fakat ilerisi için iyi şeyler beklendiğini tahmin edebiliyoruz tabiiki.Her ne kadar 1.si kalitesinde olsada her zaman ilk göz ağrısı deyimiyle yaşarım.:))İzlenebilecek hızlı filmlerdenBol sinemalı günleeer
    Berke A.
    Berke A.

23 Ağustos 2002 tarihinde eklendi
    bugun şöyle bir baktım taksim fitaşharicinde avrupada merkezi yerde oynamıyor bu filme saygısızlıktır
    mesala bakırkötde yok ta şimdi git taksimeeee
    bruceconrad
    bruceconrad

21 Ağustos 2002 tarihinde eklendi
    Bekleye bekleye filmden koptum yahu ne bu türkiyenin hali...
    didaktix
    didaktix

20 Ağustos 2002 tarihinde eklendi
    www.didaktik.cjb.net TIPKİ ALİEN 1 İLE 2 ARASINDAKİ FARK YARATIKLARIN ÇOĞALMASIYSA, BLADE 1 İLE 2 ARASINDAKİ TEK FARKTA YİNE AYNI. VAMPİRLER ÇOĞALIYOR, ORTAYA DAHA ÇOK ŞİDDET İÇEREN SAHNELER VE KAN ÇIKIYOR. ASLINDA KAN DEMEK YANLIŞ OLU ÇÜNKÜ BURDA ÖLDÜRÜLEN VAMPİRLER TOZ FALAN OLUYOR. İSTEDİĞİM GİBİ BİR FİLM DEĞİL, HİÇ BEĞENMEME RAĞMEN DRACULA 2000 DAHA İYİYDİ SANKİ.
    sevankonu
    sevankonu

14 Ağustos 2002 tarihinde eklendi
    ilk filmden daha iyi olduğu kanısındayım action sevenler için birebir. Zaten bu filmlerde mantık aramak gereksiz çünkü yok :) filmi direk kafayı boşaltmak için izleyeceksin. Vurdu kırdı güzel yapılmış filmde yani. Soundtracki de hiç fena değil eski hastalık NewOrder_Confusion'dan sonra 2. filmde Blood is Pumping geliyor arkadaşlar güzel şarkı yapmışlar...
    redofs
    redofs

29 Temmuz 2002 tarihinde eklendi
    Blade 2 nihayet yakında vizyonda.. arkadaşlar bu filmi Türkiye'ye malesef çok geç getirdiler.. millet de doğal olarak fazla beklemeyerek korsan Cd 'den izledi. Fakat eminimki film o kadar iyiydiki , action o kadar iyiydiki millet bu filmi bir kezde sinemadan izleyecektir. Wesley Snipes gerçekten ilk filminden çok daha hareketli , farklı , hatta farkettiyseniz hareketleri , dövüşleri biraz ilk filmden farklı .. daha fazla kılıç kullanıyor yine dikkat ettiyseniz, action hiç durmuyor yine dikat ettiyseniz.. vede müzikleri harika .. gerçekten bu filme tam anlamıyla yılın action filmi seçiyorum. yalnız izlediğim bir diğer film var onu yabana atamam ve bu film ile yarışır.. o da RESIDENT EVIL .... herkese iyi seyirler bol action 'lı günler....
    enescaylaklar
    enescaylaklar

17 Haziran 2002 tarihinde eklendi
    blade 1 i izlemedim. film turkiyede vizyona girmeden once bir arkadasla konusmustuk. tavsiye etmeyip epeyce kotulemisti.blade icin gecerli degil , genel olarak konusuyorum sinema konusunda arkadaslara pek guvenmemek lazim. kimse yanlis anlamasin zevkler birbirini tutmuyor ve bazen iyi filmler kacabiliyor.

blade 1 hakkinda solicek bir seyim yok,blade 2nin de nasil bir devam filmi oldugu konusunda yorum yapamicam. yazidaki yorum kisimi sadece blade 2 uzerine olcak.

blade 2 yi -yine bir arkadasim vcdsini almami rica etti eh kirmadik , - gidip aldim aksam yapacak iste yok bakalim suna nasil bir filmdir diye gectim oturdum karsisina.

oncelikle filmden konu olarak bir bekletim yok. holivud aksiyon filmi ve ticari amacla insanlari eglendirmek icin cekilmis bir film ve bu konudada hic bir saklisi gizlisi yok. YANI BASIT FELSEFE AYAKLARINA,FILM ICINE SERPISTIRILIP GENC IZLEYICILERI ETKILEYIP FANATIK FAN KITLESI VE ILERISINDE POP KULTURU OLUSTURMA CABASINA PEK GIRMEMIS. bu ozelligi icin filme olumlu puan. insanlara ayak cekmeyin, yok dunyayi kurtarican, yok bilmem dunya varmis yokmus, neymis ne deilmis. aksiyon filmi ceviriyorsun burda insanlari eglendirmek icin. dunyanin parasini yatiriyorsun tabiki para kazanmak amacin daha ne yani felsefe ayaklari. devam edersek uzucak. MATRIX ayri bir olay. uyarlamalar yeniden cevrimlere yazdigim uzun yazida matrix hakkindaki goruslerimden bahsettim, tartismak yazmak isteyen varsa orda bulabilir.

BLADE 2
    bol kanli sahneler var, haliyle vampir filmi. yas siniri konulmasi cok iyi olur. filmi aksiyon tadinda degerlendirisek begendim. hareketli basindan sonuna kadar. ozellikle acilisinda vesleyin kovaladigi adamlari hallettigi sahneleri sevdim. hareket dovus tam kafa dagitmak icin.
    effektlerin kalitesi hakkinda kesin bir sey soyliyemicem vcdden %100 anlasilmiyor.{yine deefektleri ,dovus sahnelerini begendim. gumus kursunlar, havada ucan bicaklar, yanip kul olan vampirer, hoplayip ziplayan duvarlarda ters yuruyen tipler}

konuyu anlatmicam yukarida ozetle yazmislar. kotu adamlar var, kotumu iyi mi belli olmayanlar var, iyi adam eh vesley tabi ki,ihanet var, ask ask o yok iste, vesley abimiz sonunda herkesi dovuyor ama arada birazda sopa yiyor. { o kadar sopa yiyorda filmin sonunda, o gozundeki gunes gozlugu neden dusmuyor anlamadim gitti, koparttin be vesley agabey}

aksiyon severler kacirmasin derim. su an ortalikta o kadar abuk - subuk aksiyonlar var ki. yine bu idare eder daha da ustunde iyi duzeyde . tabi bastada belirttim sonucta aksiyon filmi.ONE MAN SHOW ogesi ustune kurulmus bir film.

blade fanatikleride varsa 3 mayisi bekleyip sinemada gidin derim vcd kayidi fena deil ama sinemada keyif veren filmlerden.

filmin gise durumuna ve elestirilere bakinca 45 milyon dolara mal olan ilk film imdb verilerine gore dunya genelinde 150 milyon $ in uzerinde hasilata ulasmis. 55 m$ mal olan ikinci filmde amerikada maliyetini cikarmis durumda. ilk filme 6.7 puan veren imdb takipcileri ikinci filme 7.2 vermisler. genel olarak 2. film hakkinda yazilanlarda olumlu.

iste ozetle blade 2 yi bitirdik. bir sozde filmi vcdden izleyenler odun , ot diye yazanlara. daha once sitede, yazi yazanlara saygisiz ifadeler kullanmicagimi belirtmistim, sozum hala gecerli. bole yazarak kendilerinin ne oldugunu gostermisler. film amerika da gosterime gireli haftalar oldu, kalkip bu filmi su zamana kadar turkiyeye getirmediyseler bu dagitici firmanin hatasidir. yuzuklerin efendisinde bu hatayi yapmadilar, sanirim yildiz savaslari 2 dede yapmicaklar. iyide ederler. blade manyagi filan degilim bana sinemanin 3te hatta 4te biri fiyatina mal olurken niye izlemicem ki .ustelik gosterimi bu kadar da geciktirdikten sonra.

hadi saglicakla.
    gkhnaltun
    gkhnaltun

5 Haziran 2002 tarihinde eklendi
    ARKADAŞ RESMEN REZİLLİK BU ABD GÖSTERİMDEN KALKALI HAFTALAR OLDU BİZDE HALA NE ZAMAN ÇIKACAĞI BELLİ BİLE OLMADI BU GİDİŞLE ÇIKARMIYACAKLAR BEN GİDİN VCD DEN İZLEYİN
    saltans
    saltans

17 Mayıs 2002 tarihinde eklendi
    ne zaman gösterime girecek bu film ya haberi olan lütfen yazsın zorla korsan film alın diyorlar yani......
    rasitirmak
    rasitirmak

13 Mayıs 2002 tarihinde eklendi
    Bana gore son zamanların en iyi aksiyon filmi malum şu sıralar aksiyon filmi seyretmek bayagı zorlasti.. etrafta bi sürü ne idügü belirsiz film var .. ama blade 2 baska.. kandnizi filmin kollarina birakın ve gelsin harbici macera...
    ustafatih
    ustafatih

10 Nisan 2002 tarihinde eklendi
    bence ilk filmin devamına çok yakışmış. aksiyon sahneleri ve uzakdoğu döğüş sanatının gizemini çok iyi yansıtmışlar. tabiki burada wesly snıpes da kutlamak gerekir heycanla sinemaya gelmesini bekliyorum izlemeyenlere mutlaka bekliyin sabredin ama sinemada izleyin diyorum.gerçekten mükemmel.
    erguvenmurat
    erguvenmurat

10 Mart 2002 tarihinde eklendi
    Uzun fragmanından gördüğüm kadarıyla ilkinden de güzel olmuş ikincisi. Gerçekten çok hareketli.