Tom'un efsane olduğu serinin son filmi 1 ve 2 ye göre biraz daha arkada kalmış ama aksiyon denince akla gelen isimlerden olmayı hala başardığı için filmi ayakta tutan yine Tom Cruise olmuş.Serinin diğer filmlerine kıyasla notum : 7.5/10
Uzun aksiyon sahneleri, beklenmedik gorevler, kafa karistirici dostluk ve yer yer serpirtilmiş duygusallık... Ayrıca yonetmenin kalite yonetimi.Benim için ideal ve bir okadar başarılı bir film.Aksiton severler için bire bir
filme sadece aksiyon sahneleri için gitmek istedim.aslında konu belli.hep mutlaka iyiler kazanırya otürden bişi yani.ama şunu söylemeliyim inanılmaz sahneler var.baştan sona kadar hop oturup hop kalkıyosun,adrenalin yüklü.ben izlemeye değer derim arkadaşlar.
hasılatta amerikada hayal kırıklığı yaratması bizi ilgilendirmez cnkü o cruisenin ozel hayatı we tarikatıyla ilgili bişe we bence aksiyon sevenler içib bu senenin en iyi filminin bu olacağı kesin..bu tarzı sewenlerin kesinlikle gormesi gerekli
Filmi Dün izledim ve vasat bir film olmuş kanatindeyim. Önceki iki filim bundan daha iyiydi, Herhalde yönetmenin acemi olması filmi baya etkilemiş doğrudürüst bir konu yaratamamış.
film hakkaten güzel olmuş.. filme gitmeden önce güzel değil fln diyolardı.. benden tavsiye kimsenin yorumunu dinlemeyin gidin filmi izleyin kendi yorumunuzu kendiniz yapın.. film bence çok sağlam!
gercekten super bi aksiyon olmus bendegitmayi düsünmüyodum ama değdi nefesnefese izledik ama hepimizi güldüren bi sahnede vardıki o da ethanın karısının cabalarıyla hayata döndükten sonra yaptığı ilk hareket.. artist tom kim nederse desin aksiyon filmlerine gidiyo.