Görevimiz Tehlike 3

son zamanlar da izlediğim en iyi aksiyon filmi 11 olsa 11 vericektim
sesqie
sesqie

5 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Devam filmlerinin hep kötü olduğunu söylerler ama bence bu film doğa üstü bir şeydi.Hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biriydi.Tom Cruise'un performansına değinmicem çünkü her zamanki gibi süperdi,ama Philip Seymour Hoffman bu filmdede performansını çok iyi sergilemiş.Filmin kamera arkasını da izledim ve kesinlikle çekimler için baya çaba sarf edilmiş.Bana kalırsa ses efektleri açısından diyorum ki hazır bu film sinemalardayken bir gidin ve macera aksiyonun ne olduğunu görün...İyi seyirler "Welcome Back Brother=)))"
wildmor
wildmor

6 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bence diğer ikisi kadar performansı düşmeyen film.hatta daha aksiyon.daha heyecan.filmdeki efektlerde çok güzel.bence tam bir göz zevki.
tropter
tropter

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Filmi izlerken filmin başında ve ortasında zaman nasıl geçti anlamadım.Ta ki filmin sonuna gelene dek.O kadar sıradan bir final yapılmışki sanki biranda 3. sınıf aksiyon filmi izler gibi hissetttim kendimi.Bu güzelim filme o basit fimal yakışırmı allahaşkına.Resmen yönetmenin beceriksizliği.Adam bütün güzel sahneleri filmin başında ve ortasında kullanmış ,filmin sonuna birşey bırakmamış.Üstelik bu adamada 150-200 milyon dolarlık film çektiriyorlar.Benim bildiğim eğer bir film süper efsane olacaksa asıl muhteşemlik sona saklanır.Tam bir yönetmenlik rezaleti.M-1 i beğenmemiştim.M-2'ye John Woo'nun sihirli eli değmişti.M-3 müthiş bir finale sahip olsa hepsini geçicekti.
haydingunes
haydingunes

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

10 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
yani her zaman derim. gelen gideni aratır diye. yani çekeceğin film öncekinden iyi olmayacaksa asla çekme. bence vasat düzeyde.
iste-budur
iste-budur

7 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
evet,aksiyon filminin hakkını veren bir film olabilir;ama benim aradığım kriterlerin hiçbirine sahip değil maalesef.bana göre bir aksiyon filmi de farklılık yaratabilir,en iyiler arasına girebilir.her aksiyon filmi gişede tutup,iki ay sonra unutulmamalıdır.ama mission impossible 3 unutulmayı hak ediyor açıkçası.çok klasik bir aksiyon filmi.sürekli insanların ğeşinden koşturduğu hacmi elim kadar etmeyen objeler,patlama,gürültü,kavga,dövüş,başroldeki esas adamın elf misali hiçbir şekilde ölmemesi,yara bere içerisindeki suratlar.yani fazlasıyla klas.bu da filmin sadece sinema salonunda hatırlanabilir olmasını getiriyor.yani sonuç olarak izlesem de izlemesem de fark etmez.
bestella
bestella

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence çok güzel ve mutlaka izlenmesi gerekn bir film.
stevenspielberg-2
stevenspielberg-2

14 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Lost dizinin yaratıcı ekibinden yapımcı-yönetmen-senarist J.J.Abrams’ın direktörlüğündeki Görevimiz Tehlike 3 aksiyonu bol,izleyiciğe bir an bile nefes aldırmayan,çok iyi çekilmiş ve çok iyi yönetilmiş bir film.Abrams’ın da ilk sinema filmi olma özelliği taşıyan serinin bu son bölümünde akılda kalan çarpıcı sahneler göze çarpıyor.Başarılı bir açılıştan sonra hızla ilerleyen film de kahramanımız Ethan Hunt ekibiyle birlikte yeni düşmanına doğru harekete geçiyorlar.M.I.3’de kötü adamın elinden kurtarması gereken güzel bir sevgilisi var Ethan Hunt’ın.O kötü adamı da Capote ile Oscar’ı kucaklayan Philip S. Huffman oynuyor.Çok iyi bir performans sergiliyor başarılı oyuncu.Tom Cruise ise her zamanki gibi yine süper.(Üstelik hiç dublör ullanmamış.Helal olsun.)Filmin en başarılı sahnelerinden biri olan köprü sahnesindeyse izlerken yüreğimiz ağzımıza geliyor adeta.Ama ne yazık ki zaman zaman film, zayıf senaryosunun kurbanı oluveriyor.Bir şeyler sanki yarım kalmış diyorsunuz.Kimi zaman bir bakıyorsunuz 80’lerdeki dizisinin atmosferine bürünmüş.Özellikle geri dönüşlerde bunu çok yoğun hissediyoruz.Finali de dizilerdeki tipik bir bölüm sonu gibi.M.I.3 ilkinin gerilimli atmosferinden uzak,daha çok ikincisi gibi salt bir aksiyon olmaya çalışan kaydeğer bir seyirlik.Efsanevi müziği de hala kulaklarımızda.
emre3294
emre3294

8 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle başarısız bi film 2. side öyle idi çıktığı zaman piyasada bi boşluk vardı ve o yüzden izlendi ama 3 . çin aynı durum söz konusu deil. çok saçmaydı mantıksız aksiyonla doldurulmuş boş bi film
acungio
acungio

23 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Yorumlara bakınca etkilenmemek elde değiL..
Ama ben bu filmi serinin en iyi filmi olarak gördüm..buda demek oluyor kii zevkler ve renkler gerçekten tartışılmıyor..bazı abartılar vardı ama 2. filmden sonra filmi toparlamayı başarmışlar bence..Tekrar söylüyorum bazı sahneler abartıydı ama müthiş sahneler de vardı..eğlenceli , hızlı ve bir o kadar da tom cruise aktörlüğünün tartışılmaz başarısı söz konusu...Filmi 2 kez seyrettim belki de bazı sahneler kafama yatmaya başladı ondan daha çok beğendim..Yine de izlemeyenlere kaçırmayın derim 9/10
sweet-casnu
sweet-casnu

11 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bu filmde dahil olmak üzere bu seriye bayılıorum. müzikleri ve tom cruise ile resmen efsane. bu filmide en az diğerleri kadar beğendim ve bunun çok büyük bi başarı olduğunu düşünüyorum. aynı oyuncuyla , devam edebilmiş ve her filmi bir harika olan bi seri. mutlaka izleyin çok gzl bi aksiyon. tom cruise yine bi harika
vedek-2
vedek-2

28 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Çok başarılı bir film. Aksiyonu üst düzeyde ve izlerken keyif alıyorsunuz. Yani film baştan sona aksiyon ve heyecan dolu, sizi de başından sonuna dek sürüklüyor. Özellikle olayların gelişimi çok etkileyici. Çatışma sahneleri de oldukça sahici ve çarpıcı. Tom Cruiseun sağlam oyunculuğu da filmin bir başka artısı. Kaçırılmayacak bir film. Mutlaka izlenmeli.
9 puan veriyorum.
tutti35
tutti35

29 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Güzel kotarılmış bir macera filmi. Üçlemenin en iyi filmi bunda baş kötünün başarılı bir karakter oyuncusu tarafından canlandırılmış olmasının etkisi büyük. Kendinizi yormadan bir pazar günü, iyi bir ses ve görüntü sistemi olan sinemada popkornunuzla seyredilebilecek bir film.
omermrb
omermrb

16 Ekim 2006 tarihinde eklendi
1-2 derken 3. de geldi.bana göre diğerlerine göre biraz sıkıcıydı.acaba diğerlerine alıştıkta onun için mi diye düşünmemek elde değil.
careem
careem

16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Serinin en güzel filmi. İçinde en baba aksiyon, en baba oyunculuk, adrenalinin had safhada olduğu izlerken müthiş keyif alacağınız bir film. "Adamlar hakikaten yapmışlar" diyebileceğiniz güzellikte bir film. Beklentilerinizi boşa çıkarmaz. Bundan emin olabilirsiniz.
9/10