Çok başarılı oyuncular da harika o kimonolar binalar da can alıcıydı. Filmin ironik anları söylenen sözlerle bütünleşerek daha etkili olmuş.Geyşalığın tam tanımı da böylece öğrenilmiş olur diye düşünüyorum.
çok üzüldüm bu filmi izlerken..sonu etkileyiciydi..uzun bir yapıt ama konusuna kaptırıyor insanı vakit geçiriyor hemen..değişik kültürleri anlamak için izlenebilecek bir film.
bence film mükemmeldi bu filmin üstüne film tanımıyorum o kadar çok izledimkim ki artık bütün konuşmaları ezberledim.Filmde hiç sıkıcı değil abartılacak kadarda uzun değil sıkılmadan izlenebilecek bir film.
ilk izlediğimde hayran kalmıştım filmme nie bilmiyorum ama kız orda hizmetçiyken birden nerelere geldi.özellikle bir insanın çocukluktan tüm hayatını anlatan filmler ilgimi çekiyor
Gereksiz cok sahne var. Atılırsa 145 dakikadan 95 dakıkaya ıner herhalde. Bunun dısında fılm fena degıl aslında ama ıste bu fılmın artılarını siiyor. O yuzden 1o üzerinden 7.
benim izlediğim en iyi filmlerden birisi.hayran olduğum japon kültürüne bir pencere açıyor ve çok bilgi sahibi olmadığımız geyşaları detaylı olarak anlatıyor.mekanlar, kurgu, oyunculuklar, senaryo bence çok iyiydi.dostlarıma tavsiye ettiğim filmlerden.filmdeki zarafet göz kamaştırıcı o kadar ince detaylara kadar düşünülmüş olması filme ayrı bir hava katarken sürükleyici olmasınıda buradan aldığına inanındığım film.