rusty30
12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Kitaptan uyarlama olan müthiş bir eser. Özellikle de kitabı okumuş olmak filmden daha büyük bir zevk almanızı sağlıyor. Bence filmi izlemeden önce kesinlikle kitaba bir göz atın.
harika bir yapım.doğunun kaliteli oyuncularını aynı filmde buluşturmuşlar ve ortaya mükemmel bir film çıkarmışlar.uzun süresini doya doya izlediğiniz,geyşaların büyülü dünyasını tanımanızı sağlayan ve bunların yanında bir de ilişkiler ağıyla beraber sürüklendiğiniz bir eser.yüksek puanları fazlasıyla hak ediyor,rahatlıkla önerebilirim.tarihi film severler de oldukça beğenecektir.
Çok güzel bir film. Uzakdoğu kültürüyle ilgili gördüğüm filmlerin arasında benim için çok özel bir yer edindi. Geyşa konusu her zaman ilgimi çekmişti ama bu sanatın özünü ilk olarak bu filmde böyle derinliğine anladım.Yapımcısı ve oyuncularıyla gerçekten özenle yapılmış bir çalışma. Bütün övgüleri hak ediyor.
Filmi dün akşam seyrettim. Başta sıkılabilirim diye düşünüp yanıma yedek bir film bile almıştım. Ama film o kadar hoştu ki sonuna kadar ilgim azalmadan seyrettim. Bittiğinde ise tadı damağımda kaldı diyebilirim. Anlatılan aşk çok duru ve etkileyici. Oyuncular rollerine çok uymuş özellikle "Başkan" harikaydı. Kısacası son zamanlarda belki de hiç anlatılmamış çok büyük bir aşk ve fedakarlık hikayesi seyretmek istiyorsanız kaçırmayın.
Filmi beğendim ancak kitabını okuduysanız daha şanslısınız. ben kitabı okumuş bir kişi olarak umduğum gibi bir film izlemedim elbette ama yine de hoş bir film olmuş.
Filimin kitabı benim çok hoşuma gitmişti.Zaten bu yüzden gfilime gitmiştim.Filimde aslında güzeldi; amam sanki biraz sakindi..Olaylar daha sürüyleyici olabilirdi diye düşünüyorum.Oyuncular ise çok güzeldi.Ama Bir Geyşanın Anıları’nın filimi yoksa kitabımı dersiniz kitabı derim.Tabi izlemekte yarar var:)
gerçekten 1.cı sınıf bir film.senaryo çok kaliteli...filmin ana karaakteri çok etkileyici bir yüze sahip.film sizi okşuyor ama siz farkına bile varmadan bitiyor..mükemmel bir aşk hikayesi..sevmek için bir bakış bile yeter..
Bir hata ettim ve sitedeki puan tablosuna güvenip DVD’sini aldım,dün akşam izlerken ileri sarmamak için zor tuttum kendimi!Çok sıkıcı,saçma bir film olmuş bence.1000’e yakın insan oy vermiş ve 8 ortalamalı,hayret ediyorum,sorun bende sanırım! :) 4/10
uzak doğulular uzak doğu sporlarını anlattıkları ele aldıkları filmlerde alanındaki tüm filmlerden daha başarılılar.bence bu filmde uzak doğunun başka bir yönünü görüyoruz ve gerçekten izlenilmesi gereken ve duygusallığı gerçekten hissettirebilecek bir film.tek kelimeyle süper