4,1
Bir Geyşanın Anıları hakkında görüşlerin ?
16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bence film mükemmeldi bu filmin üstüne film tanımıyorum o kadar çok izledimkim ki artık bütün konuşmaları ezberledim.Filmde hiç sıkıcı değil abartılacak kadarda uzun değil sıkılmadan izlenebilecek bir film.
21 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir filmdi oyunculukları zaten güzeldi ve kültürlerini son derece güzel bir şekilde yansıtmışlar
21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Gercekten hos bir film olmus. Ilk basta kendinizi bircok japon kultur ogesini anlamak zorunda hissetseniz de cabuk alisiyor ve kendinizi bir geysa dunyasinin icinde buluveriyorsunuz
11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bence tek kelimeyle iğrenç bir filmdi izlemeyen arkadaşlara tavsiyem izlemek gibi bir gaflette bulunmasınlar harcadıkları zamana yazık
3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Hikaye daha iyi anlatılabilirdi diye düşünüyorum. Fragmanından ve isminden filmi gözümde çok büyüttüğüm için hayal kırıklığına uğradım. Fakat yine de kötü diyemem, farklı bir kültür öğrenmek ve doğu kadınını biraz olsun tanımaya çalışmak isterseniz izleyiniz. İyi seyirler...
7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
evet başlarda birz sıkıcı geliyor ama film cidden güzl..
25 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Kimonolar harika :)
20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Filmi ancak bugün izleyebildim. Gerçekten güzel ve etkileyici bir yapım olduğunu düşünüyorum. Bazı noktalar soru işareti yaratsa da kitabı okumaya karar verdim hepsinin cevabını bulurum eminim. Ama mutlaka izlenilecek bir film, hiç birşey için olmasa bile bambaşka bir kültürü ucundan da olsa yakalayabilmek için büyük bir fırsat.
14 Mart 2006 tarihinde eklendi
bence harika bir filmdi..gitmeyenler geç bile kalmışlar..sayuri tek kelimeyle mükemmel bir geyşa oldu tabi malesef kötü olaylar birbirini kowaladı ama en güzeli filmin sonu çoook süpriz oldu..bu arada filme tekrar gitmek istiyorummm...
3 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
biraz sıkabilir. ama sabrederseniz kaliteli bi yapıt olduğunu anlayacaksınız.
ken watanabe yine 10
2 Mart 2006 tarihinde eklendi
Burada yazılan tavsiyeler üzerine filme gittim.Oysa film çıktığından beri gitmeyi hiç düşünmemiştim.Ama dediğiniz kadar varmış , film çok güzel ve etkileyici..
22 Kasım 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle süper bir film çok duygulandım ve hissettim o küçük kızın umudu ve direnci aşkı için sabredişi olağnüstüydü özellikle de buğulu gözler...izlenecek arşivde olması gereken filmlerden bence.Geyşa deyip geçmemeli...
23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
filmi izleyeli çok az oldu ama bir tek şunu diyebilirim:kesinlikle izleyin
27 Eylül 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükemmel.... herkesın ızlemesı gereken surukleyıcı bır fılm 10/10
22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
ilk izlediğimde hayran kalmıştım filmme nie bilmiyorum ama kız orda hizmetçiyken birden nerelere geldi.özellikle bir insanın çocukluktan tüm hayatını anlatan filmler ilgimi çekiyor