3,3
Altın Yumruk İstanbul’da hakkında görüşlerin ?
2 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Senin filmlerini begenmeyen film kültürü yoktur zaten jhakichan amca sen bir efsanesin Senin filmleirnle büyüdük zaten Afrika kaplanıntanrının zırhı Hangisini sayayım daha
27 Ekim 2012 tarihinde eklendi
Bizim için önemi ülkemizde yabancı film çekimlerinin çok nadir gerçekleştiği dönemlerde İstanbul'u tercih etmesiydi.Şu an daha bir alışkanlık oldu çünkü büyük bütçeli Hollywood filmlerine ev sahipliği yapıyoruz.Vizyona girdiği dönemde güçlü bir basın organı tarafından Türkiye'yi ve insanlarını barbar ve kötü gösterdiği yönünde linç kampanyası başlatılmış ve bunun da etkisiyle gişesi oldukça sönük kalmıştı.Klasik Jackie Chan filmlerinden beklenen aksiyon gücü,patlamalar hepsi yerli yerinde.Ama yine de kendisinin daha önceki filmlerinden oluşan aşinalık hissini kırabildiğini söylemek zor.
11 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Jackie nin, 'Rush Hour' serisini saymazsak, 2000 lerde ki en eğlenceli filmi.
17 Haziran 2010 tarihinde eklendi
filmin en büyük artısı istanbulda geçiyor oolması ... izlenebilir ... 10/6
5 Haziran 2009 tarihinde eklendi
İstanbulda çekilmiş olması bile bu film için yeterliTavsiye ederim.
11 Kasım 2014 tarihinde eklendi
İstanbul'da bir kısmı çekildi diye ilgimi çeken film kocaman bir hayal kırıklığı oldu 1/10
4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
yani sırf istanbul için bile izlenebilecek bir film.nitekim öyle de oluyor ve filmin kendisinde pek de birşey bulamıyorsunuz,diğer sayısız jackie chan filmi gibi klasik bir konu,klasik dövüş sahneleri.dediğim gibi ülkemizde çekilmiş olduğu için ilgi çekebilir yalnızca,ama yine de izlerken sıkılmazsınız.
20 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Daha iyi olmasını beklerdim şahsen ama fena sayılmaz izlenmeye değer bir film özellikle İstanbulun yer alması dhaabir hava katmış filme 10/7
18 Haziran 2008 tarihinde eklendi
İstanbulu her anlamıyla tanıtan bir film iyiki filmi istanbulda çekmişler. şehrimizin reklamı oldu muhteşem.
16 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Film 2001 in filmi olmasına rağmen 2004-05 in filmiymiş gibi görünüyor tabi buna bir de istanbul eklenince film mükemmelliğe hak kazanıyor.10/10
24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Niye geldinnnn istanbulaaaa, nie geldin istanbulaaaaa.... Şarkısı geldi aklıma. Filmi geçende izledim klasik Jackie Chane filmlerinden. Yani sıkılmıyorsunuz bu adamı izlerken orası hoş. Ve en güzel tafaı da dublörünün kendisi olması. Yani her sahnede onu izlediğinizi biliyor olmanız çok güzel...
13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
gayet güzel izlemeyenlere tavsiye ederim....
11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
filmin bence en belirgin özelliği büyük bir bölümünün istanbulda geçiyor olması bu ülkemiz açısından iyi bir şey.onun dışında komik ve hareketli bir filmdi.chan yine her zamanki gibi.Keyifli bir 87 dakika geçirmek isteyenlere iyi seyirler.7/10
19 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Filmin bütün masrafı hong kong a ayit olduğu için altta türkiye yazmıyor,sadece yer türkiye,yani türkiyenin bu filmin yapımıyla hiç bir alakası yok tamamen hong konga ait,film hakkındaki görüşlerim olumlu,güzel bir film izlemenizi tavsiye ederim.
15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
chan i severim istanbul u severim ama filmi fazla sevmedim