Altın Yumruk İstanbul’da
    3,3
    Altın Yumruk İstanbul’da hakkında görüşlerin ?

Timuçin Yıldırım
    Timuçin Yıldırım

2 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Senin filmlerini begenmeyen film kültürü yoktur zaten jhakichan amca sen bir efsanesin Senin filmleirnle büyüdük zaten Afrika kaplanıntanrının zırhı Hangisini sayayım daha
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

27 Ekim 2012 tarihinde eklendi
    Bizim için önemi ülkemizde yabancı film çekimlerinin çok nadir gerçekleştiği dönemlerde İstanbul'u tercih etmesiydi.Şu an daha bir alışkanlık oldu çünkü büyük bütçeli Hollywood filmlerine ev sahipliği yapıyoruz.Vizyona girdiği dönemde güçlü bir basın organı tarafından Türkiye'yi ve insanlarını barbar ve kötü gösterdiği yönünde linç kampanyası başlatılmış ve bunun da etkisiyle gişesi oldukça sönük kalmıştı.Klasik Jackie Chan filmlerinden beklenen aksiyon gücü,patlamalar hepsi yerli yerinde.Ama yine de kendisinin daha önceki filmlerinden oluşan aşinalık hissini kırabildiğini söylemek zor.
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

11 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Jackie nin, 'Rush Hour' serisini saymazsak, 2000 lerde ki en eğlenceli filmi.
    ozzy-badd
    ozzy-badd

17 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    filmin en büyük artısı istanbulda geçiyor oolması ... izlenebilir ... 10/6
    gs-cakar
    gs-cakar

5 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    İstanbulda çekilmiş olması bile bu film için yeterliTavsiye ederim.
    Engin Yüksel
    Engin Yüksel

11 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    İstanbul'da bir kısmı çekildi diye ilgimi çeken film kocaman bir hayal kırıklığı oldu 1/10
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    yani sırf istanbul için bile izlenebilecek bir film.nitekim öyle de oluyor ve filmin kendisinde pek de birşey bulamıyorsunuz,diğer sayısız jackie chan filmi gibi klasik bir konu,klasik dövüş sahneleri.dediğim gibi ülkemizde çekilmiş olduğu için ilgi çekebilir yalnızca,ama yine de izlerken sıkılmazsınız.
    alone-dark7
    alone-dark7

20 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Daha iyi olmasını beklerdim şahsen ama fena sayılmaz izlenmeye değer bir film özellikle İstanbulun yer alması dhaabir hava katmış filme 10/7
    Actor-Ums
    Actor-Ums

18 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    İstanbulu her anlamıyla tanıtan bir film iyiki filmi istanbulda çekmişler. şehrimizin reklamı oldu muhteşem.
    sevketkop
    sevketkop

16 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    Film 2001 in filmi olmasına rağmen 2004-05 in filmiymiş gibi görünüyor tabi buna bir de istanbul eklenince film mükemmelliğe hak kazanıyor.10/10
    tarhansimsek
    tarhansimsek

24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Niye geldinnnn istanbulaaaa, nie geldin istanbulaaaaa.... Şarkısı geldi aklıma. Filmi geçende izledim klasik Jackie Chane filmlerinden. Yani sıkılmıyorsunuz bu adamı izlerken orası hoş. Ve en güzel tafaı da dublörünün kendisi olması. Yani her sahnede onu izlediğinizi biliyor olmanız çok güzel...
    blackinman
    blackinman

13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    gayet güzel izlemeyenlere tavsiye ederim....
    jamesbond-2
    jamesbond-2

11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    filmin bence en belirgin özelliği büyük bir bölümünün istanbulda geçiyor olması bu ülkemiz açısından iyi bir şey.onun dışında komik ve hareketli bir filmdi.chan yine her zamanki gibi.Keyifli bir 87 dakika geçirmek isteyenlere iyi seyirler.7/10
    fearless
    fearless

19 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Filmin bütün masrafı hong kong a ayit olduğu için altta türkiye yazmıyor,sadece yer türkiye,yani türkiyenin bu filmin yapımıyla hiç bir alakası yok tamamen hong konga ait,film hakkındaki görüşlerim olumlu,güzel bir film izlemenizi tavsiye ederim.
    Chev
    Chev

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    chan i severim istanbul u severim ama filmi fazla sevmedim