film Türkiyenin Tanıtılması açısından önemli kötü olabilir ama sonuçta bunu bir çok insan izliyor adına gelince bir filmin adı orjinal adıdır bunu dandik korsancılar değiştiremez kanal d de cıkacak diye reklam gördüm nası oluyo yaa gösterime girmeden biz senelerdir movie max cine5 vs.vs izliyoruz ben hiç böle bişey görmedim bunu7 forum alanına taşıyacam iyi konu
CİNE UYDURUK acaba sen o herifin yaptığı hareketleri %1ini yapabilirmisin?yapamazsın.ayrıca onun filmlerinin yanında amerikan aksiyonları çok zayıf kalıyor.bu filmler de hareket,komedi ve 1.sınıf aksiyon hakim.
Jackie Chan filmlerinin hepsi aynı da olsa eğlenceli filmlerdir diye düşünüyorum. Yani 7. sanatı bir tarafa bırakıp birazcık yorgunluğunuzu dindirmekse maksat;oturup bir Jackie Chan filmi izlemeniz ve eğlenmeniz iyi gelir. Ee film henüz gelmedi VCD taraftarı da değilim. Gelince görürüz yabancı bir filmde ülkemin resmi nasıl çizilmiş. Korsancılarda geçerken gözüme çarpıyor ve her seferinde gülüyorum. Korsancılarda filmin adı 'Jackie Chan İstanbulda' ve VCD nin kapağında Sultanahmetin fotoğrafı ve sağ alt köşesinde de Jackie Chan’ın çok komik bir şekilde sırıtan fotoğrafı var :)). Bol sinemalı günleeer