basit ve iddası olmayan büyük söylemlere girmeden çok şey anlatmayı başaran filmleri seviyorumki bu film tam olarak bu tanıma uyuyor.. sadece sinema için çekilmiş filmleri seviyorsanız bu film tam size göre..
Masalsı bir tarzı var,şimdiye kadar izlediğinizden filmlerden farklı bir film izleyeceğiniz kesin zaten back to the future'ın senaristinin elinden çıkması da bunun bir kanıtı.Eğlendirmesinin yanında,kararsız kaldığımız zamanlarda nasıl davranılması gerektiğini öğütlüyor ve aslında rüyalarımızla hayattaki yaşadıklarımızın benzer olduklarını ifade ediyor...8/10
bence,hatta kesinlikle 18 yas alti bir film ,yorum yapan arkadaslar yorumlarini daha dikkatli yapsalar olgunluk evresini tamamlamis ve tamamlamaya yakin olan izliyicilerin, yaptiklari yorumlardan etkilenmesini engellemis olurlar tekrar söylüyorum çocuk filmi.
Otoyol 60 üzerinde çok dikkatli durulması gereken bir başyapıt. Yönetmeni senaryosu ve kurgusu için tebrik ediyorum. Mutlaka her insan hayatında 1 kez olsun izlemeli.
Buradaki yorumları okudum ve öncesinde 2-3 filme başlayıp sıkıldıktan sonra bu filmi denemeye karar verdim. İyi ki de vermişim. Film ilk sahnelerinde anlamsız gibi duruyor. Ama içinde çok fazla mesaj barındırıyor. Ayrıca bu filmi, çelişkide kaldığınız zamanlarda alternatif hayatınızla ilgili gördüğünüz rüyalarla eşleştirebilirsiniz. Gerçekten de hem eğlenceli, hem düşündürücü ve de en önemlisi sizi aklınızın farklı bir yerine yolculuğa çıkartan bir film. Aslında 8 ya da 9 puanı hakeder. Ama ben bu türde bu kadar başarılı fazla film olmadığı için 10/10 diyorum. Bu film 'Bilek Kesenler: Bir Aşk Hikayesi' filmine de benziyor. O filme 'saçma' yorumunu yapan çok kişi olabilir ki ben onu da çok beğenmiştim. Bu biraz daha üsturuplu ve size vermek istediği mesajı masalı bir yoldan ve de fantastik öğelerle veriyor. Herkes izlemeli. Önyargısız olarak...
burda yazılanları okuyup çok güzel bi film izleyeceğimi düşünerek başına oturdum ama hayal kırıklığı yaşadım.. filmin masalsı bi anlatımı var..yani fantastik türe girecek bi film.. bende fantastik türlerden pek hoşlanmayan biri olarak filmi beğenmedim açıkcası .. 10/5