Film ilk başta acaba sıkacakmı sorusunu akla getirsede tuhaf bir şekilde insanı ele geçirmeyi başarıyor ve süresi uzun olmasına rağmen asla izleyiciyi sıkmıyor.Lakin bu filme gizemine yakışır bir son yapılsaydı eminim ki izleyenin unutamayacağı bir film olurdu.Sonu da filme yakışır olsaydı 10/10 ancak ne yazıkki filme puanım 10/7
Filmi izleyenlerin yorumlarını biraz abartı buldum. Kötü bir film değil bir süreden sonra sıkmaya başlıyor klasik bir şekilde bitiyor. İzlemesenizde olur cinsten bir film. 6/10
filmi cok begendim. sıradısı konusu, mükemmel oyuncu kadrosu var. anlattıgı hikaye de anlatıs bicimi de cok ama cok güzel. herkese tavsiye ederim. gary oldman cok iyiydi. her rolün adamı.
Arkadaşlar kesinlikle izlemelisiniz. Defalarca izleseniz izlenir. Oyuncu kadrosu ve büyüleyici konusuyla gerçekten bayıldım. Emin olun bu filmi izledikten sonra izlemek için bu tarz filmler aramaya başlayacaksınız.
bu filme sadece 10 kişinin puan wermesine inanamıyorum bu kadar az kişi mi izlemiş ?? kesinlikle izlenmesi gereken bir film çok güzeldi konu zaten ilgi çekici ve konuyuda çok iyi işlemişler oyuncularda gayet iyi kesinlikle izlemelisiniz