Bilinmeyen Yol
    4,1
    Bilinmeyen Yol hakkında görüşlerin ?

sunk-galleon
    sunk-galleon

1 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Çok ama çok eğlenceli sıradışı hikayelerle dolu film boyunca insana bi tebessüm verdiren şahane bir film :) Kesinlikle izlenmeli. 9/10
    raffine06
    raffine06

1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle mükemmel bir film.Gerçekten gizem,komedi,macera herşey var filmde rahatlıkla 10/10 luk bir film.... kesinlikle izlenmeli
    Spartacus-2
    Spartacus-2

6 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    İnanılmaz içten,inanılmaz zevkli,eğlenceli bir film...diyaloglar ,senaryo,oyunculuklar herşey müthiş...Film bitince üzülüyo insan...Herkesin bir dilek hakkı var... :)10/9
    conti84
    conti84

10 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Film ilk başta acaba sıkacakmı sorusunu akla getirsede tuhaf bir şekilde insanı ele geçirmeyi başarıyor ve süresi uzun olmasına rağmen asla izleyiciyi sıkmıyor.Lakin bu filme gizemine yakışır bir son yapılsaydı eminim ki izleyenin unutamayacağı bir film olurdu.Sonu da filme yakışır olsaydı 10/10 ancak ne yazıkki filme puanım 10/7
    mavigitar
    mavigitar

24 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Filmi izleyenlerin yorumlarını biraz abartı buldum. Kötü bir film değil bir süreden sonra sıkmaya başlıyor klasik bir şekilde bitiyor. İzlemesenizde olur cinsten bir film. 6/10
    systemofadown81
    systemofadown81

1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    filmi cok begendim. sıradısı konusu, mükemmel oyuncu kadrosu var. anlattıgı hikaye de anlatıs bicimi de cok ama cok güzel. herkese tavsiye ederim. gary oldman cok iyiydi. her rolün adamı.
    otrivine
    otrivine

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    kesinlikle sonuna kadar asla sıkmayan,bittiğinde üzüleceğiniz türden bir film.Gayet başarılı.
    nevropat
    nevropat

24 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    farklı bir film.fantastik filmlerden hoşlananların beğeneceklerini umuyorum
    Ongun Utku Yıldırım
    Ongun Utku Yıldırım

1 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar kesinlikle izlemelisiniz. Defalarca izleseniz izlenir. Oyuncu kadrosu ve büyüleyici konusuyla gerçekten bayıldım. Emin olun bu filmi izledikten sonra izlemek için bu tarz filmler aramaya başlayacaksınız.
    pdrbozkurt
    pdrbozkurt

30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    benim izlediğim en güzel filmlerden biri idi. 2 kez izledim. bence herkez izlemeli. film hakkında daha fazla yazmayacağım büyüsü kaçmasın. :)
    blackinman
    blackinman

22 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Filmin en dikkat çekici özelliği ara ara tanıdık ünlülerin birden bire çıkması. mesela benim hatırladığım Kurt Russel bi de christopher Loyd...
    alba42
    alba42

22 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    İnanılmaz eğlenceli bir film.Kesinlikle izlemelisiniz.Oyuncu kadrosuda mükemmel.
    excoriaten
    excoriaten

19 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Fantastik bir üslûp ile hayata bakışımızı değerlendiren eğlenceli bir yapıt. Keyif alarak izlenebilecek bir film.
    burcin-kaplan
    burcin-kaplan

23 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    bu filme sadece 10 kişinin puan wermesine inanamıyorum bu kadar az kişi mi izlemiş ?? kesinlikle izlenmesi gereken bir film çok güzeldi konu zaten ilgi çekici ve konuyuda çok iyi işlemişler oyuncularda gayet iyi kesinlikle izlemelisiniz
    ibrahimzen
    ibrahimzen

11 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Oldukça eğlenceli bir film. Sürükleyici. Fantastik filmleri genelde pek sevmem ama bu hoşuma gitti.