jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
1 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Masalsı bir tarzı var,şimdiye kadar izlediğinizden filmlerden farklı bir film izleyeceğiniz kesin zaten back to the future'ın senaristinin elinden çıkması da bunun bir kanıtı.Eğlendirmesinin yanında,kararsız kaldığımız zamanlarda nasıl davranılması gerektiğini öğütlüyor ve aslında rüyalarımızla hayattaki yaşadıklarımızın benzer olduklarını ifade ediyor...8/10
Filmi izleyenlerin yorumlarını biraz abartı buldum. Kötü bir film değil bir süreden sonra sıkmaya başlıyor klasik bir şekilde bitiyor. İzlemesenizde olur cinsten bir film. 6/10
basit ve iddası olmayan büyük söylemlere girmeden çok şey anlatmayı başaran filmleri seviyorumki bu film tam olarak bu tanıma uyuyor.. sadece sinema için çekilmiş filmleri seviyorsanız bu film tam size göre..
burda yazılanları okuyup çok güzel bi film izleyeceğimi düşünerek başına oturdum ama hayal kırıklığı yaşadım.. filmin masalsı bi anlatımı var..yani fantastik türe girecek bi film.. bende fantastik türlerden pek hoşlanmayan biri olarak filmi beğenmedim açıkcası .. 10/5