filmi cok begendim. sıradısı konusu, mükemmel oyuncu kadrosu var. anlattıgı hikaye de anlatıs bicimi de cok ama cok güzel. herkese tavsiye ederim. gary oldman cok iyiydi. her rolün adamı.
Film ilk başta acaba sıkacakmı sorusunu akla getirsede tuhaf bir şekilde insanı ele geçirmeyi başarıyor ve süresi uzun olmasına rağmen asla izleyiciyi sıkmıyor.Lakin bu filme gizemine yakışır bir son yapılsaydı eminim ki izleyenin unutamayacağı bir film olurdu.Sonu da filme yakışır olsaydı 10/10 ancak ne yazıkki filme puanım 10/7
Buradaki yorumları okudum ve öncesinde 2-3 filme başlayıp sıkıldıktan sonra bu filmi denemeye karar verdim. İyi ki de vermişim. Film ilk sahnelerinde anlamsız gibi duruyor. Ama içinde çok fazla mesaj barındırıyor. Ayrıca bu filmi, çelişkide kaldığınız zamanlarda alternatif hayatınızla ilgili gördüğünüz rüyalarla eşleştirebilirsiniz. Gerçekten de hem eğlenceli, hem düşündürücü ve de en önemlisi sizi aklınızın farklı bir yerine yolculuğa çıkartan bir film. Aslında 8 ya da 9 puanı hakeder. Ama ben bu türde bu kadar başarılı fazla film olmadığı için 10/10 diyorum. Bu film 'Bilek Kesenler: Bir Aşk Hikayesi' filmine de benziyor. O filme 'saçma' yorumunu yapan çok kişi olabilir ki ben onu da çok beğenmiştim. Bu biraz daha üsturuplu ve size vermek istediği mesajı masalı bir yoldan ve de fantastik öğelerle veriyor. Herkes izlemeli. Önyargısız olarak...
Arkadaşlar kesinlikle izlemelisiniz. Defalarca izleseniz izlenir. Oyuncu kadrosu ve büyüleyici konusuyla gerçekten bayıldım. Emin olun bu filmi izledikten sonra izlemek için bu tarz filmler aramaya başlayacaksınız.
Otoyol 60 üzerinde çok dikkatli durulması gereken bir başyapıt. Yönetmeni senaryosu ve kurgusu için tebrik ediyorum. Mutlaka her insan hayatında 1 kez olsun izlemeli.
bu filme sadece 10 kişinin puan wermesine inanamıyorum bu kadar az kişi mi izlemiş ?? kesinlikle izlenmesi gereken bir film çok güzeldi konu zaten ilgi çekici ve konuyuda çok iyi işlemişler oyuncularda gayet iyi kesinlikle izlemelisiniz