2,8
13 Hayalet hakkında görüşlerin ?
6 Şubat 2002 tarihinde eklendi
valla dehşet bir film :PpP
20 Şubat 2002 tarihinde eklendi
Gerçekten filmi çok sevdim ama o hayaletleri gözlüke görme hikayesi saçmaydı. Yani güzel bi fikir daha heyecanlı ama saçma. Filmin genelini beğendim.
11 Eylül 2003 tarihinde eklendi
film bence de korku olması dışında insanı diri tutuyordu.ben beğendim ve gerçekten vaktin nasıl geçtiğini anlamdım.öneririm.
13 Mart 2006 tarihinde eklendi
biraz komik ce oldukça özenti bir film olmasına ramen güzel harmanlanmıştı izlediğime pişman olmadım hatta bi de dvd de izledim hayalet tasvirleri ve özellikleri çok iyiydi boş vaktinizi değerlendirebileceğiniz bir film
7 Ekim 2006 tarihinde eklendi
neden yr-orumumu şimdi yazıyorum bilmioyoruym nasıl olsa kimse artık bu filmin yorumlarına bakmaz ama çk güsel bir film olduunu sölemek istyrm nbliim bi wakit geçirmek içn ideal çk zewkli izlediim bir filmdi tavsiye ederm
5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
pek beyenmedim yani bu filme verilen zamana yazıktır bence
18 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Ben süper bir film hem fazla korkutmuyor...Ama Çakal dan korktum :D
1 Kasım 2006 tarihinde eklendi
en beğendiğim filmlerden biri çok güzel fazla korkunç değil ama izlemesi eğlenceli bi yapıt
19 Kasım 2005 tarihinde eklendi
film ilk çıktığında seyretmemiştim. sanki başıma gelecekleri önceden biliyordum. geçen gün seyredecek bir şey bulamayınca aldım. keşke almasaydım demiycem. en azından merakımı gidermiş oldum. çok kötü bir film. berbat.
3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
aslında hayalet filmleri bana çok çocuksu we komikk gelirr. ama bu fena değill hatta çok güxel bi hayalett filmii kaçırılmaması gerekirr