arkadaşlar lanetli tepeye benziyor demişler ben pek benzetemedim.onda amaç ödüldü bunda ise ödül değil.13. hayaleti bulmak ve evden çıkmak.lanetli tepe kat kat iyi bir film buna göre.
Ne çok iyi ne çok kötü ama sürükleyici hatta bazen eğlenceli..Kısacası başına br oturunca sonunu görmeden kalkamıyorsunuz..Ama seyretmesenizde hayatınızdan birşey eksilmez..
filmi 2 kere tv de izledim sayınca 13 hayalet tam oluyo resimde bacağı olmayan var ya torso 2. izlediğimde gördüm tam yapmamışlar üzeri mumya gibi sarılmış görünüyo kafası da poşetin içinde kolunda taşıyo gibi:) eve girdiklerinde biri görüyo onu işte öle...basit bişeydi ama ii sayılır işte yani emeğe saygı için
bir film beni korkutabiliyorsa başarılıdır.bir başkası korkmamış olabilir.korkularımız farklı olabilir.bu yüzden yok ben seni anlayamıyorum ya da al bu filmi izle demek biraz tuhaf oluyor konu korku filmleriyse.ben bu filmi sinemada izlemiştim.sonra dvdde izledim.anladığım bu filmden tat almak gerekiyorsa sinemadan izlenmesi gerektiği.ilk izlediğimde beni etkilemişti.
bana göre güzel yapılmış bir korku filimi en azından 5 defa seyretmişimdir amahiçbirinde beni sıkmadı yeni bir filim olduğu her hal,inden belli ama yeni bir konusu olan korku filimi değil
aslında yorum yazmaya bile değmiycek sıradan bir amerikan filmi...ayrıca ismine bakıpta korku filmi olduğunu sanmayın zira alakası yok..bir sürü saçmalık var filmde
hayalet.. efekt.. gerilim.. bu unsurları bu tarzın her filminde aşağı yukarı gördük zaten. Ama ben daha önce "büyülü sözler yazılı camlardan oluşturulmuş kafesler" fikrini hiç görmediğim için filmin başında beni ekran başına çakan bu olgu, final sahnesine kadar etkisini sürdürdü. Klişe filmlerden sıkılanlara tavsiye ederim.