4,6
Piyanist hakkında görüşlerin ?
6 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Hayatımda bu kadar gamsız bir adam görmedim
Her hareketi uyuşuk ne zaman bu film izlesem
Adrien brody uyuz oluyorum👎🏻 Onun dışında film prudüksiyon açısında olagan üstü👍
20 Haziran 2008 tarihinde eklendi
ikinci dünya savaşı,amerika ya alternatif avrupada alman nazi partisinin öncülüğünde yükselmekte yükselmekte olan alman faşizmi ve bu zulmden payını alan yahudi halkı..ve bu halkın içinde parlak ,yetenekli bu zulmden kendini korumaya calısan bir piyanist..bir insalık dramının gerçekçi bir uslupla gözler önüne serilmesi ..

ama öncesinde değinmek istediğim bir nokta var ,evet film gayet anlamlı,ikinci dünya savası sırasında yasanan bu insanlık dramını cok güzel işlemiş sadece belirli birkac özneye odaklanmaksızın fakat sinemada yahudi halkının dramı, alman faşizmi cok kez işlendi ve bence artık başka evrensel sorunları işlemeleri gerekiyor yapımcıların ....

cünkü aynı zamanda evrensel bir sorun olan faşizm alman nazi partisinin iktidardan düşmesiyle yokolmadı o sadece büyük amerikan faşizminin bir parçasıydı ve bu büyük amerikan faşizmi yıllardan beri olduğu gibi halen dünyamızı ,insanliği tehdit etmekte ve hukuku hiçe saymaktadır..örneğin nato nun o meshur gladio operasyonları,sırbistan kosova da yaşananların gerçek yüzü vs.. işlenebilir yani insanların hakkında cok fazla sey bilmediği,perde arkasında kalmıs konular..

ve son olarak konunun anlamlı bir sekilde işlenmesinin yanında güzel oyunculuklarla,akıcı anlatımıyla ve cekim kalitesiyle bezenmiş polanskinin bu basyapıtnını mutlaka görün derim..iyi seyirler
22 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
gerçekten etkileyici bir film
11 Mart 2015 tarihinde eklendi
Hakikaten muazzam bir film.. izlenmeye fazlasıyla değer.
23 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
Izledigim en guzel filmlerden biriydi ozellikle Alman komutanin yardim etmesi ve sonra onun yardim istemesi ve geri bulunamamasi , cok uzucuydu keske bulabilseydi komutani
24 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en iyi ilk 10 filme rahatlıkla girer kesinlikklee özellikle son kısımlarda ağlamamak elde değildi yaa biraz uzun olabilir ama bu zamana değiyo
2 Kasım 2023 tarihinde eklendi
İzlemeye kalbim dayanamadı ve yarısına gelemeden bıraktım.
24 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
filmi dün akşam izledim.gerçekten çok gerçekçi bir film olmuş.tarihteki almanların yahidi polonyalılara yaptıgı işkenceyi anlatıyor.çok üzücü ve dram bir flm.şuan yahudilerin filistin halkına yaptıkları bu filmin yanında sözü bile edilmez ama .almanların kendilerine yaptıklarını filistin halkına kat ve kat fazlasını yaparak egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar ama tabiki filmdeki gibi başarılı olamayacaklar.
Leo Dic

22 Ocak 2022 tarihinde eklendi
MÜ-KEM-MEL Adrien Brody'nin oyunculuğu mühteşem. Görsel harika. 2. Dünya Savaşını güzel yansıtmış. Roman Polanski güzel çekmiş filmi.