timucinkoprulu
6 Mart 2003 tarihinde eklendi
Film beni sıktı. Soykırımla ilgili ne yaparsanız tutuyor? Neden sorusuna yanıt veren değil nasıl sorusunu cevaplandıran bir film. 7 dalda oscar adayı olması şaşırtıcı..haketmiyor
bir zaman sonra savaştan çok saklanma türüne dönüşen film. ama genel olarak baktığımızda schindler'den sonra en iyi dram filmi diyebilirim ww2 kapsamında.
ilk önce söylemeliyim ki film çok iyi 9/10 ANCAK, her sene yahudi soykırımını ele alan bir film yapılması dikkat çekici.Anladığım kadarıyla İsrailin Filistinde yaptıkları zulüm karşısında anti semitizmin güçlenmesini istemiyorlar ve soykırım olayını sürekli tazeliyorlar
tek söylneyebleceğm mükemmel olduğu..savaşı snki szde ordaymışsnz gibi hissediosunz ve herşeyde ben olsaydm napardm diyerek empati yapıosnz yani herşeyiyle çok gerçekçi ve etkileyici olmuş..10/10 :))
çok etkileyici bir film. oyunculuk harika! hayatta kalabilmek için savaş veren bir adam , insanlık dışı olaylar ... çok etkileyici...mutlaka izlemelisiniz