Ilknur K
1.238 değerlendirmeler
23 Şubat 2016 tarihinde eklendi
Film beklediğimden de iyi çıktı. Filmin sonunu klasik yazmamaları filmin kötü olduğu anlamına gelmez. Oyunculuk süperdi. jennifer Lopez iyi iş çıkarmış. Film sizi psikolojik olarak rahatsız ediyor ki filmin amacıda o zaten. Pişmiş tavuğun başına gelenlerden daha fazlası var bu filmde.
Oliver Stonenun bazılarınca pek sevilmeyen ama bana göre başyapıtlarından biri.Filmin özellikle 'Şans' hakkındaki vurgusu muhteşem.Bana göre 10 puanı fazlasıyla hakkediyor.
Billy Bob Thornton, Nick Nolte ve Sean Penn gibi isimlerin kadroda bulunması yetmiyormuş gibi bide döktürdükleri film.Film beni sıktı evet ama sadece psikolojik olarak.Kısacası başarılı bir kara film.Oliver Stone un iyi işlerinden.
Biraz geç de olsa izledim. Fazlasıyla oturaklı bir film. Hiçbir kargaşaya yer yok.Sean Penn ve Nick Nolte iyi bir uyum. Jennifer Lopez eh işte diyorum. Ve halen bu hatunun sinemada ne işi var diyorum. Sean Penn harikulade bir oyunculuk. Senaryo ve kurgu çok iyi. Benden helalinden 9. Lopez olmasa 10 olacaktı.
izlerken aklınızdan geçen tek fikir bu filmi kapatıp başka bi filme geçmek olacak!! yorumlara veya oyuncu kadrosuna aldırmayın iğrenç ötesi bir film..10/4
Stone üstattan bir şaheser daha. Lopez ve Pennin çıkardıkları iş muhteşem bir bileşen oluşturmuş. Sonuna kadar hem daralıp hem heyecanlanarak izleyeceğiniz bir film, ilk izlediğimde çok beğenmiştim. Oliver Stone başlı başına bir referans olmayı hak ediyor zaten. 10/9
bir çok filmi ve film ortamını tanımlamak için kullanılabilecek bir film. çölün ortasında bir kasaba, sürekli çıkmaz sokak. çok fazla seyretmek adamın ruh sağlığını bile bozabilir.seyredilmemesi hata olacak filmlerden!
Son 20 dakikaya kadar hadi bitsin dediğiniz film , final bölümünde müthiş bir hız,gerilim ve şaşırtan sahneler ile dolu bir yapıma dönüşüyor.Genel manada başından sonuna kadar kaliteli bir film izlenimi verdiğide gerçek..Harika olarak nitelendirilemesede 10/8 hakediyor bence...