Kaybedenler
    Kaybedenler hakkında görüşlerin ?

Ilknur K
    Ilknur K

23 Şubat 2016 tarihinde eklendi
    Film beklediğimden de iyi çıktı. Filmin sonunu klasik yazmamaları filmin kötü olduğu anlamına gelmez. Oyunculuk süperdi. jennifer Lopez iyi iş çıkarmış. Film sizi psikolojik olarak rahatsız ediyor ki filmin amacıda o zaten. Pişmiş tavuğun başına gelenlerden daha fazlası var bu filmde.
    Burakrises

Oyunculuklar, çok sağlamdı...
    Esteban-2
    Esteban-2

16 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Oliver Stonenun bazılarınca pek sevilmeyen ama bana göre başyapıtlarından biri.Filmin özellikle 'Şans' hakkındaki vurgusu muhteşem.Bana göre 10 puanı fazlasıyla hakkediyor.
    gogola
    gogola

8 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Film tam bir hayalkırıklığı, çok kötü bir film 3 puan
    beck31
    beck31

11 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Billy Bob Thornton, Nick Nolte ve Sean Penn gibi isimlerin kadroda bulunması yetmiyormuş gibi bide döktürdükleri film.Film beni sıktı evet ama sadece psikolojik olarak.Kısacası başarılı bir kara film.Oliver Stone un iyi işlerinden.
    denirotr
    denirotr

20 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Müthiş bir film. 3 defa izledim. outofcomment, adamım sen filmden anlamıyon bence...
    tarhansimsek
    tarhansimsek

6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Biraz geç de olsa izledim. Fazlasıyla oturaklı bir film. Hiçbir kargaşaya yer yok.Sean Penn ve Nick Nolte iyi bir uyum. Jennifer Lopez eh işte diyorum. Ve halen bu hatunun sinemada ne işi var diyorum. Sean Penn harikulade bir oyunculuk. Senaryo ve kurgu çok iyi. Benden helalinden 9. Lopez olmasa 10 olacaktı.
    hangman23
    hangman23

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    kesinlikle izlemeniz gereken bir film.sizi en başından içine alıyor.bu film daha fazla puanı hakediyordu bence.
    85/100
    Serrcan
    Serrcan

22 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    izlerken aklınızdan geçen tek fikir bu filmi kapatıp başka bi filme geçmek olacak!! yorumlara veya oyuncu kadrosuna aldırmayın iğrenç ötesi bir film..10/4
    alytheguru
    alytheguru

17 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    Stone üstattan bir şaheser daha. Lopez ve Pennin çıkardıkları iş muhteşem bir bileşen oluşturmuş. Sonuna kadar hem daralıp hem heyecanlanarak izleyeceğiniz bir film, ilk izlediğimde çok beğenmiştim. Oliver Stone başlı başına bir referans olmayı hak ediyor zaten. 10/9
    prospero82
    prospero82

8 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    bir çok filmi ve film ortamını tanımlamak için kullanılabilecek bir film. çölün ortasında bir kasaba, sürekli çıkmaz sokak. çok fazla seyretmek adamın ruh sağlığını bile bozabilir.seyredilmemesi hata olacak filmlerden!
    odinhan
    odinhan

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Son 20 dakikaya kadar hadi bitsin dediğiniz film , final bölümünde müthiş bir hız,gerilim ve şaşırtan sahneler ile dolu bir yapıma dönüşüyor.Genel manada başından sonuna kadar kaliteli bir film izlenimi verdiğide gerçek..Harika olarak nitelendirilemesede 10/8 hakediyor bence...
    A-C-A-B-
    A-C-A-B-

29 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    tam bir oliver stone filmi.suç,şiddet,sex,entrika hepsi var. güzel müzikler ve manzaralar eşliğindeçok güzel bir suç filmi mutlaka izleyin.
    yigit-ua
    yigit-ua

27 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    hadi beee aslında gzl ama konu fena degıldı ama su bı gercek fılm cok kotuydu