Kaybedenler
    Kaybedenler hakkında görüşlerin ?

wolverine12
    wolverine12

24 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Güzel ve Şaşırtıcı bir film bence Bu adam harika bir oyuncu en güzel ve ya en kötü filmi bile izlenir sean penn benim faforim
    montecristo81
    montecristo81

15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    bu filmin türkçe karşılığı u dönüşü olması gerekmiyor mu ? iyi bir film ama 10 numara değil bence
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Baştan sona şaşırtmaca üzerine kurulu bu ilginç Oliver Stone filminde Bobby Cooper'ın kasabada gitgide ne kadar çaresiz bir duruma düştüğünü izliyoruz.Film özellikle son 15 dakikasında adının hakkını veriyor.
    evxx
    evxx

15 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    10 numara bir fılm mutlaka izlenmeli bu arada jennifer lopez oyunculuktan şarkıcılıga gecmiştir o zaten oyuncu yani iyidir de
    dikkat-virusumm
    dikkat-virusumm

24 Mart 2007 tarihinde eklendi
    abartısız harika seneryo yönetmenlıkde harıka sean başlı basına bi adam cok ıyı oynuyo ızlenir
    kadir503
    kadir503

27 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    Oliver Stone’un çektiği zamanlarda ilgi görmemiş hatta en kötüler arasında gösterilmiş -bildiğim kadarıyla ahududuna aday olmuştu ya da almışta olabilir- daha sonra kıymeti bilinmiş ancak günümüzde unutulmaya yüz tutmuş bir film; U Turn.Film bana Tarantino filmlerini hatırlattı, aykırı bir film. Tarantinovari diyebiliriz. Seksi, ihaneti, şiddeti, çaresizliği Oliver Stone filmine çok iyi bir şekilde yanstımış. Fİlm alışageldiğimiz sıradan bir film kesinlikle değil. Başından sonuna kadar müthiş sürüklyeciliği var filmin, hiçbir şekilde izleyiciyi sıkmıyor. İlk 1 saati çok güzel başlayıp devam ediyor ama devamının bir kısmı sanki film biraz düşüyor, sıradanlaşıyor. Tam düştü derken yine o çıtayı tutturyor, güzel bir final ile film son buluyor. U Turn’ü izlerken süprizlere hazır olun, aykırı bir film. Oyunculuklara değinecek olursam; Sean Penn yine her zamanki gibi muazzam bir oyunculuk sergilemiş. Nick Nolte’yi zaten konuşmak bile yersiz, hatta Jennifer Lopez bile iyi oynamış rolünü o role gitmiş diyebiliriz. Bence Lopez’in filmografisinin en iyi filmidir. Ayrıca yan karakterler de çok güçlü, orada da iyi oyuncuları görüyoruz.Uzun lafın kısası gönül rahatlığıyla izlenebilecek bir film. Hatta beklediğinizden bile iyi çıkabilir.
    Frank-Serpico
    Frank-Serpico

11 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    harıka bır fılm sınemada ızledıgım we way canına dedıgım bır fılımdı alın ızleyın alısıla gelmısın dısında bır fılm....sean pean dokturuor herzamankı gıbı..
    jamesbond-2
    jamesbond-2

29 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    her anı sürprizlerle dolu konu ve mekan bakımından oldukça değişik ve aynı zamanda da sürükleyici bir film.zamanın nasıl geçtiğini insan anlamıyor...filmdeki adamların hepsi insanı katil edecek türden...sonuda kötüler cezasını bulur tarzında...herkes filmde iyi iş çıkarmış.ama özellikle lopez ve sean penn mükemmeldi.ben böyle bir filmin neden hala meşhur olmadığını çözemedim.arkadaşlar bu tür filmler her zaman bulunmaz bence ne yapıp edin ve bu filmi izleyin.9/10
    omuha
    omuha

7 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    Filmdeki bütün karekterler ya kötü ya defolu..Sonu da ilahi adalet budur denilen türden.Gişede iş yapmadı ama bence sinema tarihininin en iyilerinden; kaç kez izlediğimi hatırlamıyorum bile. Jennifer Lopez bile iyi daha n’olsun..10/10
    delicewatt
    delicewatt

4 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    film farklı tarzı ile hemen kendini belli ediyor gerçekten güzel bir film. usta yönetmeni sean penn ve nick nolte de iyi oyunculuğuyla desteklemiş bu arada lopez’de oldukça iyi iş çıkarmış hiç sırıtmıyor filmde
    ozi273
    ozi273

18 Şubat 2006 tarihinde eklendi
    Amerikada gişede ikiseksen yatan üstüne üstlük yılın en kötülerine verilen geleneksel ahududu ödülünün sahibi... Ama gerek insanı sürekli şaşırtan olay örgüsü,gereksede yarattığı atmosfer ve karakrterleriyle(sırf o oto tamircisi için bile görlmeye değer)sonderece ilginç bir film.Benimde çok sevdiğim filmlerden biri. kaçırmayın izleyin derim...
    The-Director
    The-Director

18 Şubat 2006 tarihinde eklendi
    Harika bir film ya.Tipik Oliver Stone filmi.Atmosferi görünce direk oliver stone filmi olduunu anlıyorsunuz.Kaçırılmaması gereken bir yapım
    verbalkint92
    verbalkint92

2 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    Oliver stone’un en iyi filmlerinden biri.Şiddeti anlatmada ve mekan olarak gözlerden uzak bir cöl kasabasını seçerek ustalıgını konusturmus.Bu calısmada ihanet ve cinayet konuları ön plana cıkartılmış.Baskı altında bir insanın neler yapabilecegi gözler önüne seriliyor.
    mediha199
    mediha199

7 Mart 2005 tarihinde eklendi
    film güzeldi fakat dün gece sonunu merak edip uyumamak için kendimi zor tuttum ama değdi diyemem
    esat-ozcan
    esat-ozcan

20 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    Bahtsız insan Sean Penn.Bir insan bu kadar mı şanssız olur bu filmde göreceksiniz.Filmin adı bahtsız bedevi filan olmalıydı:)