Kuru Otlar Üstüne
    3,3
    Kuru Otlar Üstüne hakkında görüşlerin ?

sedrettin süle
    sedrettin süle

14 Kasım 2024 tarihinde eklendi
    Filmde işlenen olayı başkaraktere kondurmamak için aşırı zorladım kendimi, yok yok ben yanlış anlıyorum dedikçe nbc ısrarla bu konuyu işledi. Nasıl ödül alır bu film anlamış değilim, sapık bir öğretmenin saçma bir karakterini izledik, izlemeyin
    Fatih Evrgn
    Fatih Evrgn

7 Kasım 2024 tarihinde eklendi
    3 saat kuru ot misali bir film izledim . Saçma sapan resmen 3 saatim boşa geçti artık neresinden tutturma acaba diyerekten deli ve dahi den alıntılar gibi ne yani şimdi bu diyip diyip durdum . En iyi kadın oyuncu ödülü verilmiş kadın oyuncu inanın doğru düzgün bakmadım bile o kadar sıkıldım konuşmalardan v,s zaten baktım kadın oyuncuda şaşırmış ben bu ödülü nasıl aldım diye ödül törenin de ,düşünün yani ... 🤣
    HB İ
    HB İ

4 Kasım 2024 tarihinde eklendi
    Filmin çekim sahneleri estetik detaylar ne kadar güzelse içi de o kadar boş olmuş. Bu kadar güzel kullanılan çekim teknikleri ve estetik anlayışına, izlerken insanı rahatsız etmekten daha öte tiksindiren bombok karakterleri ve bombok bir senaryoyu yerleştirmeyi nasıl başardınız acaba??
    İnsanın var olan umudunu enerjisini herşeyini kaybettirecek cinsten mod düşüren ve hiçbir katkısı olmayan saçma sapan depresif bir film. Buram buram sarhoş muhabbetine maruz kalmak, her cümlede noktalama işareti sıklığında kulak tırmalayan rezil küfürler.... Olayın pedofili öğretmen karakterler çevresinde dönmesi mide bulandırıcı. Karakterlerin hepsinin karaktersizlikleri, bir de kendilerini anlatma aklama çabalarına sahnelerde gereksiz yer vermeler ciddi rahatsız edici. Gerçekte böyle pislikler olabilir ama tuvalete bıraktığımız şey de bir gerçek olmasına rağmen onun fotoğrafini vidyosu cekmiyoruz öyle değil mi, insanda güzel tad bırakan şeyleri kayıt altına almak isteriz? Senaryoyu hazırlayan ruhunun kötülüğünü mu dökmüş? Sanat eseri çekim teknikleri kadar izlenebilir kalitede senaryoya da ihtiyaç duyar. Ve bu kalite kesinlikle bu filmde yok. Gerçekten amacınız neydi bu kötülük ve pislikleri terör örgütlerini izlete izlete normallestirmeye mi çalışıyorsunuz senaryo estetik ve izlenesi değil çünkü?? En iyi kadın oyuncu ödül törenini absürt ve alakasizca ülkesini yurtdışına kötülemek için fırsat bulan kötü niyetli kadın oyuncunun da bulunması bu filme karşı ciddi bir antipati duymama sebep oldu ve benim gibi düşünen insanların çok fazla olduğunu görmek beni umutlandırdı.
    Kyokosei
    Kyokosei

1 Kasım 2024 tarihinde eklendi
    tavsiye üzerine baktım. Çok sıkıcıydı. Çok ağır ilerliyor. İzlediğim en sıkıcı filmlerden biri. Bir daha nuri bilge ceylan yapımı film izlemeyeceğim sanırım.
    Enes Apuhan
    Enes Apuhan

17 Ekim 2024 tarihinde eklendi
    Hayatımdan 3 saat çaldınız resmen, ben hayatımda 3 saatimi bu kadar boşa harcayacağımı tahmin edemezdim
    Bu film, adeta bir sinema felaketi! Senaryosu o kadar zayıf ki, yani senariste filmi izlerken çok övgü dolu sözler söyleyebilirsiniz şahsen benim başıma ağrı girdi. Karakterler o kadar derinliksiz ki, onları unutmak için bir çaba bile göstermiyorum.Tüm bunların yanında, diyaloglar o kadar saçma ki, bazen gülesim geldi. Zaman kaybı, kesinlikle tavsiye etmiyorum! Sadece Görsel efektler ve kadrajlar çok güzeldi görüntü yönetmenini takdir ediyorum...
    Melih Kayacu
    Melih Kayacu

4 Ekim 2024 tarihinde eklendi
    Oyunculuklar güzel, ama bir konu yok süreklilik yok çok saçma bir film izledim asıl konusu neydi, asıl konu yoktu hayatımdan giden 3 saat 17 dk oldu tavsiye etmem
    Nur Kaya
    Nur Kaya

1 Ekim 2024 tarihinde eklendi
    Yani film hakkında diyebileceğim tek şey şu, "Bu filme hangi kafayla ödül verilmiş?". Filmdeki sahneler olanlar evet çok gerçekçi ama hiç mi demiyorsunuz izleyen kişiye anlamlı bir şey sunalım diye. Hiç mi bir konu anlamlı bir senaryo yazma gereği duymadınız hshsjs Gerçekten koca bir hiçi izledik 3 saat. Tebrik ederim.
    Gözdenur Gökçe
    Gözdenur Gökçe

29 Eylül 2024 tarihinde eklendi
    EH İŞTE DİYEBİLCEĞİM BİR FİLM ÇOK UZUN BAZEN GERİ ÇEKTİM NE ANLATIYOR BU SAHNEDE DİYE GÜZEL YÖNLERİ DE VARDI AMA GEREKSİZ NOKTALARI DAHA ÇOKTU YORUCU BİR FİLMDİ
    Suleisk
    Suleisk

20 Eylül 2024 tarihinde eklendi
    3 saat boşuna gidecek bir film. Anlamak istedim belki sonlarında anlarım dedim ama asla anlayamadım saçma uzun uzun konuşmalar filmin amacı ne bilmiyorum. Sonunda dram olunca ağlayacağımı felan düşünmüştüm ama anlayamadım izlemeyin bence onu izlerken başka hayallere dalar film izlediğinizi unutursunuz..
    ab ali
    ab ali

14 Eylül 2024 tarihinde eklendi
    Samet'in Nuray'ı nereden tanıdığı kısmı ben mi kaçırdım ? Orada bir kopukluk mu var ? Komutan Samet'e bir astsubay kız öneriyor , sonraki sahnede Nuray birden bire ortaya çıkıyor . Nereden çıktı o , anlamadım ?
    Gokhan Cil
    Gokhan Cil

10 Eylül 2024 tarihinde eklendi
    Filimde cekilen fotograflar disinda berbat
    İzleyicinin bekledigi hic birşey yok bosuna 3saat izledik zaman kaybi odul veren juriyede
    Sorgulamak lazim
    Fbhalime_1993
    Fbhalime_1993

7 Eylül 2024 tarihinde eklendi
    Diyaloglar tamamen gerçekçi.Görüntülerin gercekçiliğine hayran kaldım. Hayatın ta kendisi!Harika bir film!
    Stèrka Lolan
    Stèrka Lolan

3 Eylül 2024 tarihinde eklendi
    Şiddetli baş ağrıma rağmen oturup izledim... Reel yaşamdan kesitler,insanın ilkel duygularını işleyen güzel bir film. Ve sorgulatan yanı ise, çocuk yaşta öyle bir kız çocuğuna bir yetiskinin yaklasiminin nasıl olması! Ve eğitimci ama ilkel benliğinden kurtulamamış bir yetiskinin yaklaşımının nasıl olması gerektiği! O kız çocuğunun yetişkin bir bireye dönüştüğünde nasıl bir karaktere dönüşeceği... O yetişkin bireyin yaşadığı duygunun sapıklık mı! pedofoli mi! oluşu... Bu saf bir duygu olamaz... Karakterler çok dogaldi,Sevim müthiş oynamış tebrik ediyorum kesinlikle. Kafam karışık kısaca,nasıl yorumlamamam gerek gerçekten bilemedim. Ama etkisinde kaldığım bir film gerçekliği de var.
    Athena Rui
    Athena Rui

25 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
    Filmin konusu sürekli kaymış 3saat 17 dakika ne anlatıyor kendi bile anlamaış yine de ele aldığı felsefe ve oyunculuklar iyiydi tevsiyem şu ki izlemeyin gidin 3 saat 17 dakika bir kitap okuyun yada kendine yararlı başka bişey yapın.
    Bu kadar işi uzatıp durağan olup hiçbir sonuca varmayan bir film zaten TRT den beklenirdi. Yine de film sizi düşünmeye itiyor.
    Mr.Fatih Demiral
    Mr.Fatih Demiral

23 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
    3 saat 17 dakika filmin uzunluğu.. hayatımın 3 saat 17 dakikasını böyle bir şeye harcadığım için kendimden özür diliyorum.. hakkını helal et canım kendim..