ıssız bir adaya düşerseniz neler yapmanız gerektiğini bu filmde anlayabilirsiniz sosyalliğini kaybetmemek için topla konuşması unutamadığım sahnelerden biridir
Tom hanks yine mükemmel bir iş çıkartmış ama filmde Hep reklam Hep reklam bir kişinin üstünde dönüyor ve sonu hiçbir yere bağlanmadı yani Tom hanks için izlemek isterseniz izleyin
unutulmayan kült filmlerden diyeceğiz inşallah bir gün cast away için.çünkü gerçekten de unutulmaz.tom haks'in varlığının hissedilmesi bir film için zaten yeterli bir özellik.yani sonuç olarak ne demeye çalıştığımı ben de bilmiyorum ama=)))cast away'i unutumadım.budur=)yani tom hanks çok iyi.ve ve ve...çok iyi.böyle işte=)
Günaydın wilson Nasılsın wilson Bende iyiyim wilson Korkma ben varım wilson İyi geceler wilson.
Belki çok saçma gelecek ama bu filmi Gece izleyin. Evet hatta kesinlikle gece izleyin derim. Tom Hanks gerçek bir üstad ! Film ise senaryosuyla saygıyla önünde eğdirttiriyor.
Filmin başındaki o koşuşturma,partiler ve gürültülü hayat Filmin bir bölümünden sonraki o derin sessizlik... Ben bu filmin o sessizliğini seviyorum. Derinden sizi etkileyen bir yapıt, Başyapıt Bu filmi beğenmeyen arkadaşlara saygım sonsuz fakat neyini beğenmediler hala anlamış değilim Hala(!) izlemeyen varsa 1 dakika daha düşünmesin. İyi seyirler.10/8
bir film bu kadar mı gercekci hayatı anlatan hiç durmadan izleten yaaa ne olsun bitmesin dedirten bir güzellikte olur tek kelimeyle süper bir film arsive koyun ve istediginiz zaman takın izleyin derim tom hanks her zaman ki gibi mükemmel oynamıs yine
çok güzel bir film.tom hanks olağanüstü bir oyunculuk çıkarmış.modern robinson cruise..çok hoş vakit geçirilebilecek ve birçok tecrübe kazanabileceğimiz bir film..