tom hanks'in oyuncukuğu ile şov yaptığı,konusuna rağmen hiç sıkmayan bi film.bence tek kusuru adamın adaya ilk düştüğü dönemlere yer verip birden "4 years later"yazmasıydı.zaten zemeckis'i de severim.bu filmi de tavsiye ediyorum
sıkılacağımı ummuştum ama kesinlikle muhteşem oyunculuğuyla tom beni hiç sıkmadı .... filmin etkileyiciliği üztün çünkü yaşamış gibi hissediyosunuz..üstelik o son .ok güzeldi...
İlk defa herkesin güzel dediği bi filme negatif yorum yazıyorum! Ama kurgu hakikaten çok basit. 2.Dk sonra ne olacağı çok belli herşey çok çabuk ve basit ilerliyor.Bence böyle bi konu boşuna yazık edilmiş.Ama eleştirilerim sadece senaryo ya oyunculuklar süper emeğe saygı 10/6
tom hanks in filmde adadaki arkadaşını denizde kaybettiği zaman ağlaması çok duygusal bir sahneydi.insanların bazen ne kadar çaresiz kaldıklarını ve yalnız olduklarını bu kadar iyi anlatamazlardı.tom hanks bence bu rol için bayağı bir ön çalışma yapmış.mesela kürek çekmesi..zor koşullarda çekilmiş bu film
Tek bir kişinin oynadigi bir film düşünün.. Sınırları ne kadar zorlayabilirsiniz.. Sınırları zorlayan bir oyunculuk Tom Hanks tan.. izlenmesi gerekli bir film..
'Forrest Gump' ve 'Contact' ile kariyerinin en parlak filmlerini ortaya koyan Zemeckis'ten bir büyük başarı daha. Tom Hanks kariyerinin en iyi performanslarından birini ortaya koyarken tek başına filmi sürüklemeyi başarıyor. Unutulmaz planlarla dolu bir film... (8/10)