uğur taşdelen
1 Eylül 2024 tarihinde eklendi
Filmmi baştan sona anlatıp oyunculara rollerini vermek bütün ayrıntıları harfine kadar anlatıp hikayesini ve senaryosunu anlattığım halde adam yazıya döktüğü için emegimin üstüne kondu aman sizin olsun benim ismim geçmesin benim hakkımı verin kardeşim 200000 tl istiyorum allahıniz varsa verirsiniz 5 yıl oldu yeter artık verin inkar ediyorsunuz ya bende ispat edemiyorum ama sizinle uğraşacağım her türlü
Arkadaşlar dizisini normal izliyorsanız eğer son derece saricak bir film ama eğer dizisini izlemiyorsaniz tavsiye etmiyorum dizisini izleyen birisi olarak ben güldüm assada ki olumsuz yanıtlar muhtemelen dizisini izlemeyen kişiler tarafından yazılmış diziyi izliyorsan gönül rahatlığıyla izle.
Edhoyu başından beri takip eden biri olarak bu kadar basit bu kadar kötü bir film görmedim..kurgu desen yok,komedi desen sıfır ..sanki 15 yaşında ki bir çocuk oturmuş kendince bir film yazmış..yani onca iyi oyuncuya yazık olmuş..berbat ötesi
Oskara aday gösterilmeli bu kadar özenilen bir film görmemiştim tamamen keyifli zaman geçiyor her sahnede bi şey anlamayanları anlamıyorum son derece mantıklıydı
Yazılan olumsuz eleştrileri anlamsız buluyorum, eğer tek beklentiniz hoş 1.5 saat geçirmek ve gülmekse, işte size aradığınız film. Olumsuz eleştiri yapanlar, Anna Karanina izlemeyi hayal ediyorlardı herhalde ama doğru bu film bir klasik değil, klasik olma iddiasında da değil zaten. Oyunculuk, konu, çekimler, herşey hoş, izlemenizi tavsiye ederım.
Köpeğe vurmuş arabanın farını söküp kaza yapmış gibi göstermek nedir? Bence bu seyirciyi aptal yerine sokmaktır. Yok yani paranız yoksa ya film çekmeyin ya da kaza sahnesi yazmayın.
Kötü yorum yazanlara asla inanmayın . Çok iyi bir film değil ama kötü yorumu bence hak etmiyor .Türkiye standartlarında bir film olmuş. Ne aşırı güzel bir film bekleyin ne de kötü.