3,2
Aman Reis Duymasın hakkında görüşlerin ?
3 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Kötü yorum yazanlara asla inanmayın . Çok iyi bir film değil ama kötü yorumu bence hak etmiyor .Türkiye standartlarında bir film olmuş. Ne aşırı güzel bir film bekleyin ne de kötü.
27 Kasım 2020 tarihinde eklendi
cok guzel iyi bir komik film hizir bir baska benje herkes izlemeli chok guzel ya ama neden gostermio
26 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Şuna 5 puan veren arkadaş bir şey derdim de arkadaş bu kadar kötü filim olabilir mi ya buna puan vermek bile ayıp ya
25 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Vasat altı ve zaman kaybı bir komedi filmi. Oyunculuklar vasattan biraz daha iyi olsa da filmi izletecek kadar iyi değil.
25 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Hayatımda ilk defa bir Türk Filmine yorum yazıyorum uzun zamandır izlediğim en güzel ve en kaliteli komedi arasına girer Türk klasmanında , bizim izleyicilerimiz malesef recebivedik uağuağuağuağuağ izlemekten beyni yok olduğu için böyle güzel ve kaliteli filmleri değerlendirmede biraz geri kalıyor, filmde onu bunu itip dikselerdi şuan buralar 5 yıldızla dolardı.Bu filmin değerini sadece yıllardır sinemalarda , dizilerde oynamış karakterlerin efsane kadrosu olduğu için bile 5 yıldız verir.
21 Kasım 2020 tarihinde eklendi
nereden izlediniz filmi ................................................................................
15 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Filmi izleyen bilirsem yorum yapamam ama filmi izleye miyorum ki
Nerden izleye bilirim filmi bi fikri olan var mı
8 Kasım 2020 tarihinde eklendi
İzleyebillsek yorumu detaylandırıcaz ama malesef yorum yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
8 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Hayatım da izlediğim en iyiiiiiiii film yemin ediyorum sevmedim diyenlerde boş yapmasın allah aşkıma ya çok güldüm
7 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Nereden izleyebiliriz bunu ya hiç bi yerde yok nasıl bişey sinema yok bizim şehirde diye gidemedik internet dede hiç biyerde düşmedi
18 Ekim 2020 tarihinde eklendi
Bence çok güzel bir film herkesin izlemesini tavsiye ederim mutlak izleyin mdkdjdjd
Jdjdjfjfjjfjfjfod
5 Ekim 2020 tarihinde eklendi
Ben filmi izlemedim ama burdaki kötüleyen arkadaşlar gibi kötülemek istemiyorum burda bir emek var nereden izleyeceğimi bulamadım.
5 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Çok iyi
Oyuncular çok kaliteli efsane bi film tavsiye ederim izleyin ama boşa para vermeyin bekleyin zaten yayına düşer yakın zamanda
5 Eylül 2020 tarihinde eklendi
.............................................................................................................................bilerek nokta yaptım çünkü 50 karakter istedi birde film açılmıyor berbat bir site
31 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Nerden izliyorsunuz arkadaşlar bir bulamadım filmi yardımcı olun lütfen, izlemek istiyorum hiç bir yer de yok