Edward Makaseller hakkında görüşlerin ?
20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
küçükken bir tv kanalında verilmişti kanal E ydi sanırım o gün tam izleyememiştim ve annem bizi bi yere getirmişti çok üzülmüştüm.. gel zaman git zaman bende ki johnny depp hayranlığı ve filmlerini seri haline getirmekle başladıgım serüvene, bugün o yıllar önce izleyemedigim filmi tam izleme şansını yakaladım ve o zamanlar seyredemeyip ne kadar üzüldügümü şimdi daha iyi anladım çok dokunaklı bir filmdi film den sonra ellerime uzun süre bakmam da zaten bunun belirtisi olmalı..
13 Mart 2006 tarihinde eklendi
izlemeyen çok şey kaybeder. tim burton harika bi yönetmen tüm filmleri o yönetse keşke. filmde ki masum insan karakteri çok etkileyici tabi johnny deep siz olmazdı. Mutlaka İzleyiN
28 Mart 2009 tarihinde eklendi
gerçekten çok sıradışı bir yapım bi çok türü içinde barındırıyor sıradışılığın,komedinin,ve dramın bu kadar dozunda harmanlanıp sunulduğu bir kaç iyi yapımdan birisi hani tim burton biraz daha kassa ;örneğin sonunu bıraz daha iyi bağlasaymış rain man veya forrest gump gibi başyapıtların yanındaki yerini alabılırmış oyunculuk olarak zaten johny deppi tartışmak ona hakarettir bu sıradışı rolü en az tom hanks ve dustin hofmann kadar iyi oynamış oyunculuk 10/9.5 film ise 10/9 kesınlıkle izleyin.ayrıca bu filme çocuk fılmı dıyenlerin izlediği fılmlerın araba yarışı ve karete fılmlerı olduguna şüphem yok...
24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çok etkileyici bir filmdi. johnny depp mükemmmel oynamış.
1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Olağanüstü.....
16 Mart 2008 tarihinde eklendi
seyrettiğim en iyi filmlerden biriydi müzik,johnny depp in muhteşem oyunculuğu, çok hoş gotik bir tarz ve insanı ağlatan dramatik bir hikaye tim burton gerçekten usta bir yönetmen kötü filmini seyretmedim
30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bence tim burton`dan daha fazlasini beklemek gerekir. bbu film ona yakismamis. deep de bu filmi kurtarmaya yetmemis! forest gump `in kotu bir taklidi!
16 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Johnny Depp yine harikaydı zaten de Winona Ryder süperdi.
20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
jony deep kadar sempatik bir adam burda da harikalığını göstermiş.
28 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Tim Burton yine duyguları fantastik bir şekilde uçuk kahramanlarıyla mükemmel bir şekilde anlattığı film.. Bu filmden etkilenmemek için duygulardan arınmak lazım.. Tim Burtan'ın farklı karakteri yine fark yaratıyor ve dokunamadan da aşkı hissedebileceğimizi öğretiyor. Kesinlikle izlenmeli
3 Ekim 2020 tarihinde eklendi
Cok guzel bir film.hem dramatik hem eğlenceli.izlerken hic sıkılmadim.jonny deep yine oyunculuğunu konusturmuş.
21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Çok güzel bi filmdi. İzlemekte geç kalanlar hemen izlesin. 10/10
10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmesi gereken filmlerden, kimilerine göre konu sıradan gelmiş olabilir ama yöneten Tim Burton olunca en sıradan konular bile muhteşem olabilir. Film izlerken sıkılmanız mümkün değil olaylar o kadar akıcı ki, adeta derinlere dalıyormuşcasına bir hisse kapılıyorsunuz ve ne olduğunu anlamadan film sona eriyor ve geriye tarifi mümkün olmayan haz duygusu kalıyor...
8 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
gerçekten çok ağlamıştım ilk izlediğimde.oyuncular ve tabiki yönetmen filmini yine konuşturmuş..
10 Mart 2006 tarihinde eklendi
tim burton un ölümsüzlerinden. unutulması mümkün değil. beter böcek ve makas eller... çocukluğıumun filmi. geçenlerde alıp tekrar izledim o tadı tekrar almak çok güzeldi. unutulmazlarımdan. şiddetle tavsiye ederim