Tekinyakup Yt
1 değerlendirme
11 Eylül 2024 tarihinde eklendi
Merhaba lar flim içeriği toplumu geren insanların meslek üzerindeki ön yargılı düşünmesini sağlayan insanları çok acımasız merhametsiz şevhet düşkünü bencil gösteren dahada yazıla bilir lakin terbiyemiz ve ahlakımız izin vermiyor birde tam hassas günler geçirirken malum narin yavrumuzun durumu daha dikkatli olmamızmı gerekiyor diye düşünmekteyim spoiler:
İzlerken sıkıldım çok yavaş çok ağır ama yinede konu oyunculuklar ve dramı güzeldi. Sadece izlerken o iki bekçi yüzünden sinir krizleri geçiriyorsunuz o kadar. Tavsiye eder miyim sanmıyorum.
Bir simitçi çocuk hikayesi. Yusuf akli dengesi yerinde olmayan yüreği tertemiz bir çocuk, menekşe ise annesinin deyimiyle onun meleği , rehabilitasyon merkezinde geçen bu aşk hikayesi önlerine çıkan engeller kadar güçlü, tecavüze uğrayan kadınlar, zorbalık gören onlarca hasta, kısacası gerçekleşip saklanan onlarca şey, filmi izlerken görevlileri öldürmek istiyorsunuz.Doktor onları attırmak için kanıt ararken sinir sistemlerinizi altüst ediyor.Filmi izlerken gözyaşlarınızı tutamayacaksınız.Filmin sonu ise iyilerin kaderi, Umut Ertek'in yönetmenliğinde enfes bir film, yalnızca hoşuma gitmeyen detay herzamanki gibi günahkarların cezasını iyi yürekli katillerin vermesi...
Başta ismail hacıoğlu ebru şahin ikisi de bakışlarıyla, hareketleri, mimikleriyle o kadar çok hissettirdi ki o masumiyeti, sevgiyi.. Bir ara filmi durdurup ağladım gerçekten çok güzeldi tüm ekibi tebrik ederim 👏🏻💐❤️
Yeni izledim lakin son zamanlarda izlediğim içimi acıtan nadir filmlerden.muhteşem oyunculuk be farkındalık yaratan bir konu herkesi tebrik ediyorum 🙏🏻
özürlü bir çocuğun aşk hikayesi.. Sürükleyicilik falan iyi ama.. Seneryoda büyük kopukluklar var bence.. Ordan oraya çok atlama var.. Kurgulama sıkıntılı.. Gene de ortalam üstü bir türk filmi
90Lı yıllara kadar ruh ve sinir hastalıkları hastanesi Bakırköy ve erenköy hastanesinde bir kaosun olduğu ortaya çıkmıştı tecavüzler tacizler gerçekleşti neyse o zamanın halkı yine ses çıkarmadı ve sonradan esirgeme yurtlarındaki çocukarın satıldığını arena çıkardıktan sonra oranın valisi ve millet vekili bunlar devlet sermayesi demişti.
Ülkücü polisler sorgu sanesi tamamen gerçektir. bunuda inamayanlar youtube de bir kaç ülkücü paylaşmış olup Sağcı-Solcu olayında MHP çok iyi bilir hatta bahçelinin yasakalan kitabında ele alınmıştır bunun adıda sivil ordu. Hatta Haydarpaşa- Gebze hattında 80li yıllarda bunu bizzat amcam yaşamış çocuk kimlik vermedi diye herkesin gözünün önünde linç etmiş adamı şuan onların çocukları herkese iftira atmıyorum tabi ben asker yanlısıyım önce belirtmek istiyorum burada daki olayda 155 den yardım isteyen bir vatandaşa arakasından ateş edirken susturun yanınızdakini diye cevap veren 155 çalışanı akrabaları olduğunu anlarsınız neyse 155 bana da geldi sinir kirizi veya yardım istediğimde sanki kendilerinin başına gelmiş gibi ağır konuşuyorlar adamın arkasından silah ile ateş ediyorlar önce yanındakini sustur diyor benide dolandırdılar diye yardım istediğimde bana bağrıp telefonu kapatmıştılar haklıyken haksız olmak bu ülkede ne kadar acı...
oyunculuk falan kimse beklemesin filmin sonunu da hata yapıp izlerseniz kafaya falan takmayın üzerine konuşulacak fazla bir şey yok tavsiye edilmez. Barfi'yi izleyin hint filmi tavsiye edilir... wc de otururken esinlenilen yapımlardan uzak durun !!!!