Cimbom Galatasaray
1 değerlendirme
6 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Büyük yapımları kaydırmak amacıyla güzelim filmi harcadı dağıtıcı firma. Seyrettiğim en güzel filimler arasında yerini aldı. Bu ülkede emeğin ne şekilde harcandığını şuursuz aşk gösterdi bize yazık
Filme girmeden önce yorumlara baktım kötü yorum yoktu neredeyse, bi beklentiyle izledim. Sonuç büyük hüsran oldu. Hayatımda izlediğim en kötü Filmler listesine girdi filmin yarısında salondakiler çıkmaya başladı. Düşük bütçeli, kurgusu zayıf, bu kadar kötü oyunculuklar beklemiyordum. Kısacası vakit ve nakit kaybı asla izlemeyim izletmeyin!
Başka bir filim izlemek için gittiğimizde tesadüfen afişini gördüm filim ne tam güldürüyor ne tam hüzünlendiriyor tam diyorsun tamam. Şimdi ağlatacak bı bakmışsın yüzünde tebessüm ettiriyor paranı boşa gitmez ama sonu beklenmedik bir şekilde bitiyor
Oyuncu kadrosu ve oyunculuklar mükemmeldi senaryo olarak da iyi kurgulanmıştı çok hüzünlü ve can alıcı sahneler vardı sıkılmadan izlenebilir bir film olmuş. Güzel bir dram ve gerçekleri yansıtan bir film olmuş.5 yıldızı hak ediyor
Asla gitmeyin. Filmin konusu ve sonucu yok. Çok sıkıcı. Bazı filmlere özenilmiş ama becerememisler. Filmde hep tecavüz sahnesi izledik psikolojiniz bozulur gitmeyin
Film gercekten cok duygusal ben herkese tavsiye ederim 80 li yılları çok iyi yansıtmişlar emegi gecen tum ekibe ve usta oyuncu kadrosuna tessekkur ederim