Onurlu Bir Adam
    Onurlu Bir Adam hakkında görüşlerin ?

aL-2-BjK
    aL-2-BjK

28 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    izledigim en iyi filmlerden biriydi . de niro muhtesem oynamıs , herkesin izlemesi gereken bir basyapıt 10/10
    sema-keles82
    sema-keles82

16 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    onurlu bir adam konusuyla içeriğiyle şimdiye kadar izlediğim en iyi filmlerden biri.robert de niro filmin başında çok sinirimi bozdu ama filmin sonunda neredeyse ağlayacaktım.azimli olmayı bu kadar iyi anlatan bir film görmedim.oyunculuklar çok iyi , çok etkileyici bir film.kesinlikle izlenmeli...iyi seyirler...
    medjai78
    medjai78

5 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    mükemmel bir başyapıt. hüzünlendiren bir hikaye. çok iyi oyunculuk. mutlak izlenmeli
    1907elif83
    1907elif83

17 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    cuba gooding jr.'ın kendini kanıtladığı film" men of honor" filmidir.kaliteli,güzel bir filmdi.robert de niro için tek söz gerekmez zaten..gerçekten istenildiğinde,herşeyin olabileceğini etkileyici bir biçimde gösteren bir film.herkesin izlemesi gerek:)
    babyloniaa
    babyloniaa

8 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    film harika oyunculuk lar süpeR.. + film gercek 1 hikayeden alinti .. o denizin icinden bomba cıkarma sahnesi nefes kesiciydi ve sonucu mutlaka seyredin..
    akturkan
    akturkan

27 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
    Bu film mükemmel ya.Okadar güzelki,O kadar güzel ders veriyorki.Cuba Gooding Jr. mükemmel performans sergilemiş.Bu ne direniş bu ne azim.Robert baba da güzel oynamış herzaman ki gibi.
    Herşeyi ile güzel.Koleksiyoncuların mutlaka arşivinde bulunması gerekir derim
    wildmor
    wildmor

29 Nisan 2005 tarihinde eklendi
    güzel filmdi..insanın istediği zaman istediğini yapmaya muktedir olduğunu gösteriyo.eminim bu filmi izleyenler arasında yada çoğu başaramıycaklarını düşündükleri bazı işleri başarmak için daha fazla gayret göstermişlerdir.çünkü bu film insana gayret veriyo...
    tanilyas
    tanilyas

16 Nisan 2005 tarihinde eklendi
    MÜKEMMEL BİR FİLM CUBA her türlü filmde oynaya bilecegini bbu filmde de ortaya cıkıyor.DE NİRO Diyecek pek bir şey yok çünkü her zaman ki gibi harika.tabi RADİO filmi de güzel film her ikisinide izlemeyenler izlesin muhakkak
    ssurav1967
    ssurav1967

15 Kasım 2004 tarihinde eklendi
    Gerçekten mükemmel bir film.bu filmi seyredenlere Cuba Gooding Jr'ın Radio filmini de öneriyorum.Ed Harris'le oynuyor.Son derece güzel bir film.
    f-corleone
    f-corleone

18 Nisan 2004 tarihinde eklendi
    hakkaten güzeldi.. izleyen olmamış mı bu filmi ya, yorum bile yapılmamış nerdeyse.. robert de niro çok etkileyici olsa da öncelik kesinlikle Cuba Gooding Jr.'da.. tavsiye ederim..
    harun-41-kocaeli
    harun-41-kocaeli

16 Nisan 2003 tarihinde eklendi
    filmde konu harika oyunculuk harika. diyicek fazla birşey yok.
    alestacaptain
    alestacaptain

22 Ekim 2001 tarihinde eklendi
    ayrıntıyla uğraşma sen esas ne demek istediğime bak