JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Anlatmak istedikleri için süresi kısa ve kurgu da pek başarılı değil.Güçlü oyunculuklarıyla öne çıkıyor ama De Niro olmadan izlemeye değer mi bilmiyorum.
Oldukça etkili sahnelere sahip başarılı bir film.De Nironun performansı zaten büyüleyiciydi.İyi bir drama,başarı ve azim öyküsü izlemek isteyenlere tavsiye edilir.10/8
Harika bir yapıt...İnsanların idealleri uğruna neleri göze alabileceğini gösteren bir başyapıt...İzlerken her sahnesinde etkileceğinizden emibim...9/10
gerçekten çok etkileyici bir film insan azmin gücünü bir kez daha anlıyor Robert de niro çok büyük adam cuba gooding jr ise ondan geri kalmamış harika bir performans sergilemiş kesinlikle izlenmeli
kaliteli bir film izlemek istiyorsanız ve seyir zevkine doymak icin yer arıyorsanız doğru adresdesiniz...harika bir filmdi...her zaman gercek öyküler ve azim hikayelerini sevmişimdir...bu filmde öle birşey...ayrıca de niro nun muhtesem oyunculuguda unutulmamalı...dörtdörtlük bir filmdi...defalarca izleyebilirim...
bir film insanı bu kadar içine çekemez o adamın hırsı kararlılığı cesareti o kadar etkileyiciydi ki izlemekte çk geç kalmışım izlemeyen kalmamalı bence
Senaryo ve oyunculuğa hiçbir lafım yok fakat filmin işenişi ne yazık ki çok kötü. Sahne geçişleri ve birbirinden kopukluk sahneler, benim gözümde filmin puanını oldukça düşürdü. Yapım daha güzel işlenseymiş başyapıt mertebesine ulaşabilirmiş.
harika bir film.izlerken hem Charles Breasher'a hayretler içinde kaldım hem de zencilere karşı olan ırkçılık hareketlerini gördükçe daha çok sinir oldum.yaşanmış bir olay olduğunu bilmek daha farklı hissettiriyor insana.
Bu film bir hayat dersi bu film insanın imkansızı hırsı ve azmi sayesinde başarmasının öyküsü bu filmi izlemeden ölmeyin çünki bu film insanın hayata bakış açısını değişterecek bir film.İyi seyirler.
film benım hayatımda ılk 5 6 fılmden bırı gercek hıkayeden bı kere kurgu mukemmel azım hırs ve o zor ortamda basarı fılm cok saglam ben bu kdr hırs gormedım hayatıma bakıs acımı degıstırdı yaa resmen
tam anlamıyla bir başarı öyküsü.kendi ülkelerinde ikinci sınıf vatandaş olarak görülen siyahilerinde nelerle karşılaştıklarının bir örneği.mutlaka izlenmeli..