4,4
1931 Puanlama
Şrek hakkında görüşlerin ?
8 Eylül 2007 tarihinde eklendi
12 yaşında ilen izledim bittim bu filme izlemeyen yoktur zaten kaç bin kez tvye çıktı 4ten bitiyor seri 10/9
8 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bıkmadan tekrar tekraar izlenebilir mehmet ali erbilin sesi eşeğe muhteşem olmuş.
18 Haziran 2007 tarihinde eklendi
animasyonda benim bir numaram bayıldım
7 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Okan bayülgen in seslendirmesini beğenmedim..izlenecek iyi birşeyler bulunmadığı zaman izlenebilir..Kötü değil ama dediğim gibi iyide sayılmaz..ehhhh....
28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
en iyi animasyonlar:
1.Şrek 2
2.Şrek
3.Tavuklar firarda
26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Bence Shrek Serisi Hollywood un bir efsanesi Aynı Bilgisayar oyunun da crysis de olduğu gibi.Ben çok filme gitmiştim ben hayatımda bir filmi hergün 5 kere izlememekten sıkılmadım.2001 e göre 2008 in bile animasyon tekniklerini belirledi.DreamWorks e bayılıyorum çok güzel yüz şeyler filan var.
20 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle muhteşem! Çok komik bir animasyon, defalarca bıkmadan izleyebilirim. Bu filme hala "çocuk filmi" diyenlere şaşırıyorum, bence espiriler ve göndermeler gayet de yetişkinlere yönelik.
14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Kusursuz ve çok eğlenceli bir animasyon başyapıtı, Dünya sinema tarihinin en önemli ve en iyi animasyonlarından biri!3 Boyutlu animasyonda bir öncü!Bir unutulmaz!
24 Haziran 2001 tarihinde eklendi
Başlıkta da yazdığım gibi seyrettiğim en komik ve kaliteli animasyon. İnanılmaz iyi esprileri var. Ben de derin gibi dublajlı filmleri izlemiyorum ama bu filmde M.ali erbil harikalar yaratmış. Filmin komik olmasının en büyük faktörlerinden biri o. Mutlaka izleyin.
9 Şubat 2005 tarihinde eklendi
ice age le birlikte en iyi animasyonlardan.Shrek 2yi kaçırmayın. Shrek2 bundan daha da iyi. Mutlaka izleyin.
29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filmdi,ben çok beğendim..
12 Ocak 2011 tarihinde eklendi
filmi baştan sona ezberlemiştim... yıllardır da zihnimde yer etmiştir.. vay be.. mükemmeldir.
16 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
bu film çok komik 3. sünü bekliyorummm.ama neden geç çıkarki
12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
serinin en komik yapımı :D

17 Mart 2004 tarihinde eklendi
benden yorum yok.konusu güzel en güzel tarafıda mehmet ali erbil ve okan bayülgenin sesleriydi....