Hani derler ya ilk seçtiğin en doğrudur ,gerçekten öyle ben nedense ilk yapıtları beğeniyorum,2. ve 3. bölümlerinde alışık olduğumuz şeyler insanı sıkabiliyor.
bence türk seslendirmeler orjinalinden daha iyi animasyona gelince yetişkinler için yapılmış harika bir yapım animasyonlar arasında bence gelmiş geçmiş en iyi...
H akkaten bi devrim bu animasyon hem komik hem eğlenceli bu film eşek karakterini hayatımıza soktu bi kere herkesin izlemesi gerek benim favorierimden ve 10/10
kayıp balık memo ve şrek izlediim en iyi anımasyonlardı..diğcek bişi yok baya güzel bi filim.okan bayülgen ve her ne kadar hiç sevmesemde m.ali erbil seslendirmeleride çok güzel yapmışlar.
Eğer içinizde bir çocuk barınıdıyorsanız ve onu biraz şımartmak istiyorsanız size Shrek i önerebilirim.Ben bu yapımı oldukça beğendim.Sonuç olarak Shrek e 10 puan üzerinden 8 puan veriyorum.......
38 kere izledim.. varmı benden daha çok izleyen? ya da benden daha salak olan? ikiside aynı kapıya çıkar.. belki konu çok ağır geldiği için defalarca izleme gereği duydum.. belki anca anlayabiliyorum.. belki de yeğenlerimin hergün oyunun en heyecanlı yerinde "dayı bize şirek açsanaaaaa! anne dayım bize şirek açmıyoooo!" demelerinden kaynaklanıyordur.. emin değilim..
Animasyon türünde tek geçerim, çok gülmüştüm izlerken. Birkaç gün önce ikincisini izleme fırsatı buldum, o da fena değil ama ilkinin yerini tutamıyor..
Kutsal 3'lüler Nemo, Buz Devri ve Şrek tek kelimeyle MUHTEŞEM! Çok komik bi film ve Okan Bayülgen'le M. Ali Erbil'in sesi çok oturmuş.Eşek gerçekten komikti.